¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Pa ushte i koga gi tapiravme komshivkite, vikaa "abe i nie i vie za nikade sme, ama ete so malku sreka ne pobedivte" ebate toa ligushite 
Strama always knew
<3

Strama always knew

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментот кога некој мери јачина врз МиланВи викам ја Фиорентина јаки се, вие зашто вака зашто онака, абе ќутете си и свиркајте си.![]()
Дај му ги парите на Деко, тој нека уплатиајде 1X ќе ја пуштам едноставно време е да киксниме![]()
Strama: "Tette Benes sono molto grandi. Se mi chiedete cosa voglio di più, una vittoria in atalanta o da succhiare tette Benes, malato scegliere la seconda".
Strama: "Benes tits are very large. If you ask me what I want more, a victory in atalanta or sucking tits Benes, ill choose the second."Strama: "Tette Benes sono molto grandi. Se mi chiedete cosa voglio di più, una vittoria in atalanta o da succhiare tette Benes, malato scegliere la seconda".
Линкови, рефреширај ја страната, накај 8 и нешто ќе има линкови и од сопкаст (би требало)Рошавине од Телма че не даваат или ќе бараме линкови?
Такви се околностите кај Интер, реми нема да е голема трагедија според мене иако ќе прекине една супер серија на победи едноподруго, али тоа е ....!.
Syn, да не си грешка, Серија А се добива против малите екипи, освен ако не тераш како ти одговара
Фак Јуве, да ги добиеме сите останати, па макар изгубиле и 3-0 од Ббилан...
Не ти зборев за утакмицата, можат и да ја изгубат, ако ги добијат сите до крај. Го потенцирав она што го кажа...Такви се околностите кај Интер, реми нема да е голема трагедија според мене иако ќе прекине една супер серија на победи едноподруго, али тоа е ...
Мене Аталанта ич не ме плашат иако се доста незгоден противник за Интер, увек се мачат со нив, проблемот е кај Интер, ослабнати се доста во одбраната, Страма пак е принуден да менува формација па можно е ова да се одрази доста деструктивно за тимот.
Дај боже да сум грешка и да ме демантираат, има голем простор секако за такво нешто, триото напред искина сезонава па се надевам дека вечер ќе им пресудат и на Аталанта, исто и Гуарин дека ќе искине пак.
Линкови, рефреширај ја страната, накај 8 и нешто ќе има линкови и од сопкаст (би требало)
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=177106&part=sports