Фан Клуб: Интер

Pa ushte i koga gi tapiravme komshivkite, vikaa "abe i nie i vie za nikade sme, ama ete so malku sreka ne pobedivte" ebate toa ligushite :D

Strama always knew :D <3

Strama always knew али вечер е пред многу тежок испит најмногу поради повредиве кои ги задесија, и нерешено нема многу да ме разочара, -3 од Јуве али и победа од 1-3 кај нив на гости што е и те како битно во италија со оглед дека меѓусебните дуели на крајот одлучуваат.
3ца и те како битни првотимци не играат, без едниот, Снајди, се можеше али сега и Ранокија и Самуел не се тука а Силвестре е доста несигурен а и Хуан беше одличен но во ситуација кгоа партнер му беше Ранокија а подоцна и Самуел им се убаци.

Мислам дека и Страма е свесен дека нападот мора вечерва да е перфектен и да одат на тоа да постигнат повеќе од 1 гол зашто не се во ситуација сега да се потпрат и на одбраната ( башка, Камби може да игра назад ко стопер, со тоа ќе нема алтернатива и на клупа за средина во ситуација кога пример би бранеле резултат зашто и Мудингаи се повреди ), со други зборови, за вечер и те како ќе важи оноа, нападот е најдобрата одбрана.

Strama: "Tette Benes sono molto grandi. Se mi chiedete cosa voglio di più, una vittoria in atalanta o da succhiare tette Benes, malato scegliere la seconda".
Strama: "Benes tits are very large. If you ask me what I want more, a victory in atalanta or sucking tits Benes, ill choose the second."

:pos::pos::pos:

Рошавине од Телма че не даваат или ќе бараме линкови?

.!.

Syn, да не си грешка, Серија А се добива против малите екипи, освен ако не тераш како ти одговара :)

Фак Јуве, да ги добиеме сите останати, па макар изгубиле и 3-0 од Ббилан...

Moжна формација за вечер, 4-3-3
--Занети--Силвестре-Хуан--Нагатомо-
---Гуарин---Камбиасо---Гаргано
----Паласио--Милито---Касано

.!.

Syn, да не си грешка, Серија А се добива против малите екипи, освен ако не тераш како ти одговара :)

Фак Јуве, да ги добиеме сите останати, па макар изгубиле и 3-0 од Ббилан...
Такви се околностите кај Интер, реми нема да е голема трагедија според мене иако ќе прекине една супер серија на победи едноподруго, али тоа е ...
Мене Аталанта ич не ме плашат иако се доста незгоден противник за Интер, увек се мачат со нив, проблемот е кај Интер, ослабнати се доста во одбраната, Страма пак е принуден да менува формација па можно е ова да се одрази доста деструктивно за тимот.

Дај боже да сум грешка и да ме демантираат, има голем простор секако за такво нешто, триото напред искина сезонава па се надевам дека вечер ќе им пресудат и на Аталанта, исто и Гуарин дека ќе искине пак.

Такви се околностите кај Интер, реми нема да е голема трагедија според мене иако ќе прекине една супер серија на победи едноподруго, али тоа е ...
Мене Аталанта ич не ме плашат иако се доста незгоден противник за Интер, увек се мачат со нив, проблемот е кај Интер, ослабнати се доста во одбраната, Страма пак е принуден да менува формација па можно е ова да се одрази доста деструктивно за тимот.

Дај боже да сум грешка и да ме демантираат, има голем простор секако за такво нешто, триото напред искина сезонава па се надевам дека вечер ќе им пресудат и на Аталанта, исто и Гуарин дека ќе искине пак.
Не ти зборев за утакмицата, можат и да ја изгубат, ако ги добијат сите до крај. Го потенцирав она што го кажа...

Точно е дека Аталанта секогаш биле незгодни, али јбг, ако сакаме да освоиме не треба од буквално никој да се плашиме колку и да биле незгодни во минататот или сега, зашто инаку не ги заслужуваме Скудетото.

Јас се уште сметам дека немаме тим за Скудето, али среќа што единствен конкурент е Јуве, а и тој не е ништо посебно. Сепак, мора да се оди на шопинг зимава, не верувам дека другата година ќе издржиме со ваков тим во ЛШ и Серија А, особено во нападот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom