Ѓорче 1932
тој сум...
Само ми нема никаква смисла да има место за Лусио во Јувентус а да нема во Интер, зар останатите штопери на Интер (плус ако донесете некој) се подобри од тие на Јувентус ?
Другар,во Интер ништо нема логика,така да...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ми нема никаква смисла да има место за Лусио во Јувентус а да нема во Интер, зар останатите штопери на Интер (плус ако донесете некој) се подобри од тие на Јувентус ?

Се сеќавате кога го ангажираа Гасперини? Мислам WTF???![]()
Сеа се обидувам да се ставам во нивната глава и да видам што размислувале, али никако не ми иде бе, нема такво сценарио кое би ја објаснило таквата одлука.Се сеќавате кога го ангажираа Гасперини? Мислам WTF???![]()
А бе добро, кога беше бродот пред тонење им се упика како решение, можам да разберам грешка во таков момент. Ама овој бе, на здрав памет со цело лето пред нив, без никаква криза, никаква потреба... камења еј, камења... И покрај тоа што човекот им кажа дека ќе игра 3-5-2, и покрај тоа што немавме играчи за таква игра, и покрај тоа што мораше цел клуб да се прилагоди на една ебена формација како да нема друга... си го ангажираа и око не им трепнаа кога го заменија со единствениот полош тренер од него во моментов ?

А бе добро, кога беше бродот пред тонење им се упика како решение, можам да разберам грешка во таков момент. Ама овој бе, на здрав памет со цело лето пред нив, без никаква криза, никаква потреба... камења еј, камења... И покрај тоа што човекот им кажа дека ќе игра 3-5-2, и покрај тоа што немавме играчи за таква игра, и покрај тоа што мораше цел клуб да се прилагоди на една ебена формација како да нема друга... си го ангажираа и око не им трепна
Не можам да им го заборавам, а и подобро да се нервирам за снегот лански отколку за денешниве глупости...