Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ајде Мајкон оди што побрзо, да дојде некој што може да игра а не само да направи еден спринт и ништо повеќе (моја желба е Дебуши)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.584
Поени од реакции
6.739
Фала Лусио за се,,, но јувентус?!?!

Мислам,,, во најомразениот тим и најкрвав ривал на Интер? Зар потсвеста не му игра никаква улога покрај тоа што со Интер ги има најубавите спомени во кариерата и навивачите го скандирале малмилион пати,, тој да потпише за јуве?

Од почит према навивачите не би потпишал за таков ривалски тим,, разочаран сум од неговата одлука.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Агентот на Лусио имал разговор со Јувентус и му понудиле 2.7 милиони евра по сезона, а во 19:45 оди во Малага за да преговара со нив кои ќе достават понуда од 3 милиони евра по сезона

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Фала Лусио за се,,, но јувентус?!?!

Мислам,,, во најомразениот тим и најкрвав ривал на Интер? Зар потсвеста не му игра никаква улога покрај тоа што со Интер ги има најубавите спомени во кариерата и навивачите го скандирале малмилион пати,, тој да потпише за јуве?

Од почит према навивачите не би потпишал за таков ривалски тим,, разочаран сум од неговата одлука.
Тоа е се точно, ама пак се виновни нашиве аматери. Баш заради ова не смеат да им ги прекинуваат договорите на играчите. Подобро продај го во Фенер како играч на клубот, за без пари продај го, отколку да пуштиш играч како него слободен и да ти го земат конкурентите. Додека беше наш играч не можеше никаде без дозвола од клубот. Сега сакам да отиде во Јувентус, за инает. Малку е што не прават партал на трансфер пазарот уште и ги честиме играчи.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Според Интер Клуб Балкан...
NAKON SASTANKA LUCCI-JUVE. PONUDA ZA LUCIA... Završeni su razgovori između Juventusa i Alessandro Lucci-a, posrednik transakcije Lucia u crno-bijele. Za bivšeg igrača Intera, Juventus nudi 2,7 milijuna eura godišnje (dvije sezone). Lucio je u Interu zarađivao gotovo 4 milijuna. U međuvremenu, Lucci, danas u 19.15h odlazi iz Milana u Malagu.Španjolska tvrtka je ponudila 3 milijuna eura, i sada žele podići ponudu da bi dobili igrača.
Само се надевам дека нема да ојт во Ѓубрентус и ќе прифатит за во Малага, а што се однесува до неговата замена Силвестре (за кој единствено изгледа само ние сме заинтересирани за него и сеуште стои на "99%" е наш, не мислам дека достојно би го заменил Лусио).

Нека направат сега и раскин на договор со Станкович, Форлан, Камбиасо (Кордоба) и после тоа нека се насочат на квалитетни трансфери...

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Не ми се верува што се случува со Интер !!
Работиме на проект со млади фудбалери, потоа ги продаваме за Џабе...Ако оди Дестро во Милан. ке се убијам..така го изгубивме и Бонучи, Пирло итн.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Не ми се верува што се случува со Интер !!
Работиме на проект со млади фудбалери, потоа ги продаваме за Џабе...Ако оди Дестро во Милан. ке се убијам..така го изгубивме и Бонучи, Пирло итн.
Лајкот е од солидарност, не е зошто сакам да се убиеш. :cautious:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
За мене Дестро е завршена приказна, да се врати во Интер шансите се мали, а и мислам дека нема да се снајде во Интер, само заради таа ебана карма.

Го имаме Лонго во тимот, и Беса, и Ливаја, одлична тројка напред, еден од нив мора да игра во прв тим, секој натпревар да добива шанса од клупа, а во ЛЕ да биде стартер. Мислам дека Ливаја ќе иде на позајмица, значи останува еден од нив двајца.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Лусио блиску до Јувентус?

Објавете во групата.
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 17:05 ---
За мене Дестро е завршена приказна, да се врати во Интер шансите се мали, а и мислам дека нема да се снајде во Интер, само заради таа ебана карма.

Го имаме Лонго во тимот, и Беса, и Ливаја, одлична тројка напред, еден од нив мора да игра во прв тим, секој натпревар да добива шанса од клупа, а во ЛЕ да биде стартер. Мислам дека Ливаја ќе иде на позајмица, значи останува еден од нив двајца.
That lucky bastard!
Мене ми е жал за овие што ќе останат...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.339

Што сереш у фан клуб Интер бе? Дошол сеа и ремет ќе ни мава. :D
Ако Лусио отиде у Јуве нека се утепаат нашиве, кретен до кретен, мамата да им ја ебам.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Најтрагикомична работа деновиве се „повиците за смиреност на тифозите“ кои ги пишуваат фанови на интерњуз и интер1908. Ми личат на повици на влада пред паѓање, капетан на брод што тоне или директор на државна фирма од почетокот 90-тите.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Ако оваа година го испуштиме Дестро, В година Беса. И така секоја година по еден играч.
А управата ке не уверува дека градат тим од Млади таленти, а најголемите ги продаваат.
Исто неможам да сватам....немаме пари викаат, а го купуваат Ханданович, а за мала сума може да се земе Вивиано.

Preziosi: "Destro, all'Inter la priorità assoluta. Niente Milan, vi spiego..."

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=84588

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.584
Поени од реакции
6.739
Ако оваа година го испуштиме Дестро, В година Беса. И така секоја година по еден играч.
А управата ке не уверува дека градат тим од Млади таленти, а најголемите ги продаваат.
Исто неможам да сватам....немаме пари викаат, а го купуваат Ханданович, а за мала сума може да се земе Вивиано.

Preziosi: "Destro, all'Inter la priorità assoluta. Niente Milan, vi spiego..."

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=84588

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.433
Само ми нема никаква смисла да има место за Лусио во Јувентус а да нема во Интер, зар останатите штопери на Интер (плус ако донесете некој) се подобри од тие на Јувентус ?

Kajgana Shop

На врв Bottom