Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.432
- Поени од реакции
- 64.243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да им го дадеме за толку, ама вреѓаат. Не гледаат што скапаници сме и си играат мајтап.Значи ние го купуваме 30 годишниот Паласио за 11 милиони,а го продаваме 30 годишниот Маикон за 5!
Fuck Logic!
Only in Inter!

Што би рекле, со нашиве финти по шеширот на Бранка...Нема да им го дадеме за толку, ама вреѓаат. Не гледаат што скапаници сме и си играат мајтап.

From the frequencies of Radio Radio, the Palermo president Maurizio Zamparini explains her condition to the deal Matias Silvestre: "Inter is treating him, every deal has its basis and we have ours. For 7 million Silvestre remains with us , we paid the 7 million plus half of another player who is 1.5000000 to 2,000,000. And we call ourselves Palermo. If a club like Inter wants these figures, the player stays with us, "said Zamparini.

Не, не, не глумевме со Маскерано. Испративме понуда од 3 милиони, и Ливерпул го потврдија тоа. Само не знам зошто Ливерпул не ја прифатија.loophole јас кога викав дека глумиме преговори со Маскерано лом ме направија. Од Маскерано наваму, пракса ни стана...
Не, не, не глумевме со Маскерано. Испративме понуда од 3 милиони, и Ливерпул го потврдија тоа. Само не знам зошто Ливерпул не ја прифатија.