Фан Клуб: Интер

Vchera probav 2-3 pati ne mozhev, deneska thanks to najubavata zhenska na forum Меган, evo ja slikata...

Да ми објасне некој, како е можно овој да биде во секоја катастрофа? Еве so pomosh na skrieni kameri faten e pred sekoja pogolema svetska katastrofa... hmmm...
VPEGf.jpg

Nekoi mislaat deka ovoj go krie svetiot gral, drugi vikaat deka e slep, treti vikaat deka e 007... nekoi pak deka e sin na sinot na muhamed so kerkata na isus.... znachi vnuk niven.... ima mnogu konspirativni teorii

Бранка е дел од Обзерверите од Фринџ изгледа. :)

Бранка е дел од Обзерверите од Фринџ изгледа. :)
Има малку повеќе коса само :)

Ако замине Лавеци во ПСЖ треба да се тргне по Нејмар или Балотели. Или да се даде нова шанса на Форлан секако не планира да го напути Интер :pipi:

И ова вреди да се погледне :)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=M8JkSozyrFs

Дај бе средете малку со фотошош срамота е како со ножици да сте го сечеле :)

Inter: 21 Orlandoni; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 4 Zanetti; 17 Palombo, 19 Cambiasso; 42 Jonathan, 29 Coutinho, 81 Longo; 22 Milito
A disposizione: 12 Castellazzi, 91 Di Gennaro, 24 Dellafiore, 34 Biraghi, 18 Poli, 48 Crisetig, 53 Tremolada, 7 Pazzini, 96 Terrani
Allenatore: Andrea Stramaccioni
Паломбо ќе игра а Поли на клупа ќе седи, паметно. Освен тоа, другото е супер.

Пак ќе има на јутјуб ама ич не чини тој стрим. Еве друг линк http://mivo.tv/home.php (само под стримот ќе кликнете RCTI па на малото топче до плеј и стоп за фул скрин), завчера тука гледав и стримот беше супер.

А и како што разбрав, овие биле многу подобри од џуџињата завчера така да би требало да гледаме подобар фудбал. Кутињо хет-трик!

Спортскиот директор на ПСЖ рече: “26 милиони за Лавеци? Не, нема ништо конкретно, ништо официјално. Сеуште е само почеток на трансфер пазарот.”

“Клубовите се проучуваат едни со други, потребно е некој да направи потег за потоа да следат реакции на другите.”

“Се може да се случи на трансфер пазарот, тој е непредвидлив. Секако дека ќе бидеме активни, но имаме три месеци за добро да си ја завршиме работата и да ги ангажираме фудбалерите што ги сакаме.“

Паломбо одигра добар натпревар. Посебно добар впечаток ми остави поради прецизните долги пасови.

А зошто Хуан не е воопшто повикан? Ако не добие шанса на вакви натпревари не знам кога ке добие. На Кордоба му завршува договорот за 1 месец не знам што го малтретираат уште :)

Паломбо одигра добар натпревар. Посебно добар впечаток ми остави поради прецизните долги пасови.

А зошто Хуан не е воопшто повикан? Ако не добие шанса на вакви натпревари не знам кога ке добие. На Кордоба му завршува договорот за 1 месец не знам што го малтретираат уште :)

Хуан мислам е со репрезентација , не сум сигурен

За Хуан мислам дека е повикан да игра во репрезентацијата... ке видиме вечер Бразил игра со Данска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom