Фан Клуб: Интер

Не знам дали заприметивте во првото полувреме при резултат 1-0 за нас кога гуарин,снајдер,алварез и нагатомо го направија триаголникот ала Барселона во неколку наврати дури ми беше смешно како да не ги гледам Интер на теренот:pos:..и топката стигна до Камбиасо кој направи маестрален пас до Ночерино:pos:
Каков е тој триаголник со четворица?:D

Niedna slika ne pokazuva :mad:

Oд линкот што го поставив мислам дека се земени,отвори го и имаш 81 слика.

А и зезајте се вие со Камбијасо,ама мене ми беше смешно кога Боатенг пред 16 метри му продаваше фори ала Меси на Камби и овој ни една ни две со две нозе му ја грабна топката и го струполи на земја :icon_lol:

2 bekovi
1 sredina
1 napad

Ova mora, ne deka sme Barsa nie pa da troshime 70 milijoni na sanchez i fabregas onaka od challam.

Ајде сега малце да се спуштиме на земја...се гледа дека треба голем ремонт на лето и да се донесат неколку свежи засилвуања во рамките на дозволеното..Милан се поквалитетна екипа од нас и тоа како беше евидентно и ако не се сменат работите на лето повторно ќе ни бегаат +20 поени и другата сезона..реално денес изиграа нашите на мотивација а не дека бевме кој знае колку подобри..треба да се смени цела одбрана и плус да се набркаат старците од средниот ред и еден олраундер напаѓач и Кутињо ин...не гледате Милан ги има Боатенг,Касано,Ибрахимович,Пато(повреден),Шарави,Робињо....ние ги имаме само Снајдер,Гуарин и Алварез..мора малце да се заангажираат Морати и Бранка да донесат нешто свежо а не да се заебаваме сеуште со Камбиасо и Станкович
Ај не драпај онакви?

Ај не драпај онакви?

кај згрешив??..не сум во право некаде???

и да мора да се пофали фантастичниот Рикардо Алварез:cuc:..како можеше Раниери да не го игра пола сезона бе цццц..нема лузер си е лузер

Ај не драпај онакви?

Па реално се, ако ги сметаш и повредените :icon_lol:. Интер вечер тепаа на мотивација што ме изненади требаше да биде обратно. Тренери ко овој на Интер ( го заборавив како се вика) Мурињо, Гвардиола па и Леонардо :icon_lol: подобро ги мотивираат играчите за дерби натпревари него тренери од типот на Алегри, Капело.....

Гатузо им фалеше. Мораше Робињо да се р'чка на клупа, ни крив ни должен :)

Па реално се, ако ги сметаш и повредените :icon_lol:. Интер вечер тепаа на мотивација што ме изненади требаше да биде обратно. Тренери ко овој на Интер ( го заборавив како се вика) Мурињо, Гвардиола па и Леонардо :icon_lol: подобро ги мотивираат играчите за дерби натрпевари него тренери од типот на Алегри, Капело.....
А на првиот меч ...

Е што на првиот, играа Интер ко Стоук една контра и гол па паркирај џамбо џет пред гол.
Никако не ви се исплаќа. Ако играме мотивирано оти играме, ако се браниме оти се браниме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom