Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Massimo Moratti is extremely happy after the victory over city rival Milan. A great team performance, one that responded well to some refereeing decicons that were not exactly favorable. “Bravo, we did nothing wrong tonight,” Moratti exclaimed to Stramaccioni at the end of the game.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам дали заприметивте во првото полувреме при резултат 1-0 за нас кога гуарин,снајдер,алварез и нагатомо го направија триаголникот ала Барселона во неколку наврати дури ми беше смешно како да не ги гледам Интер на теренот:pos:..и топката стигна до Камбиасо кој направи маестрален пас до Ночерино:pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам дали заприметивте во првото полувреме при резултат 1-0 за нас кога гуарин,снајдер,алварез и нагатомо го направија триаголникот ала Барселона во неколку наврати дури ми беше смешно како да не ги гледам Интер на теренот:pos:..и топката стигна до Камбиасо кој направи маестрален пас до Ночерино:pos:
vaka ne se imav smeano odamna :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде сега малце да се спуштиме на земја...се гледа дека треба голем ремонт на лето и да се донесат неколку свежи засилвуања во рамките на дозволеното..Милан се поквалитетна екипа од нас и тоа како беше евидентно и ако не се сменат работите на лето повторно ќе ни бегаат +20 поени и другата сезона..реално денес изиграа нашите на мотивација а не дека бевме кој знае колку подобри..треба да се смени цела одбрана и плус да се набркаат старците од средниот ред и еден олраундер напаѓач и Кутињо ин...не гледате Милан ги има Боатенг,Касано,Ибрахимович,Пато(повреден),Шарави,Робињо....ние ги имаме само Снајдер,Гуарин и Алварез..мора малце да се заангажираат Морати и Бранка да донесат нешто свежо а не да се заебаваме сеуште со Камбиасо и Станкович

Kajgana Shop

На врв Bottom