Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Не знам дали заприметивте во првото полувреме при резултат 1-0 за нас кога гуарин,снајдер,алварез и нагатомо го направија триаголникот ала Барселона во неколку наврати дури ми беше смешно како да не ги гледам Интер на теренот:pos:..и топката стигна до Камбиасо кој направи маестрален пас до Ночерино:pos:
Каков е тој триаголник со четворица?:D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Niedna slika ne pokazuva :mad:
Oд линкот што го поставив мислам дека се земени,отвори го и имаш 81 слика.

А и зезајте се вие со Камбијасо,ама мене ми беше смешно кога Боатенг пред 16 метри му продаваше фори ала Меси на Камби и овој ни една ни две со две нозе му ја грабна топката и го струполи на земја :icon_lol:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
2 bekovi
1 sredina
1 napad

Ova mora, ne deka sme Barsa nie pa da troshime 70 milijoni na sanchez i fabregas onaka od challam.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ајде сега малце да се спуштиме на земја...се гледа дека треба голем ремонт на лето и да се донесат неколку свежи засилвуања во рамките на дозволеното..Милан се поквалитетна екипа од нас и тоа како беше евидентно и ако не се сменат работите на лето повторно ќе ни бегаат +20 поени и другата сезона..реално денес изиграа нашите на мотивација а не дека бевме кој знае колку подобри..треба да се смени цела одбрана и плус да се набркаат старците од средниот ред и еден олраундер напаѓач и Кутињо ин...не гледате Милан ги има Боатенг,Касано,Ибрахимович,Пато(повреден),Шарави,Робињо....ние ги имаме само Снајдер,Гуарин и Алварез..мора малце да се заангажираат Морати и Бранка да донесат нешто свежо а не да се заебаваме сеуште со Камбиасо и Станкович
Ај не драпај онакви?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ај не драпај онакви?
кај згрешив??..не сум во право некаде???

и да мора да се пофали фантастичниот Рикардо Алварез:cuc:..како можеше Раниери да не го игра пола сезона бе цццц..нема лузер си е лузер

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Отсекогаш бил песимист бе...што човече ќе беше.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.878
Поени од реакции
6.716
Ај не драпај онакви?
Па реално се, ако ги сметаш и повредените :icon_lol:. Интер вечер тепаа на мотивација што ме изненади требаше да биде обратно. Тренери ко овој на Интер ( го заборавив како се вика) Мурињо, Гвардиола па и Леонардо :icon_lol: подобро ги мотивираат играчите за дерби натпревари него тренери од типот на Алегри, Капело.....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Гатузо им фалеше. Мораше Робињо да се р'чка на клупа, ни крив ни должен :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Па реално се, ако ги сметаш и повредените :icon_lol:. Интер вечер тепаа на мотивација што ме изненади требаше да биде обратно. Тренери ко овој на Интер ( го заборавив како се вика) Мурињо, Гвардиола па и Леонардо :icon_lol: подобро ги мотивираат играчите за дерби натрпевари него тренери од типот на Алегри, Капело.....
А на првиот меч ...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Е што на првиот, играа Интер ко Стоук една контра и гол па паркирај џамбо џет пред гол.
Никако не ви се исплаќа. Ако играме мотивирано оти играме, ако се браниме оти се браниме.

Kajgana Shop

На врв Bottom