Фан Клуб: Интер

Сакаш да не им ја даат ? да играм Милан 2 ???

Ми се сере од тимов на кладионичарсик и навивачки план .... и на едното и на другото поле мамата ми ја расплакаа ...

Ете.

Вие тешете се дека пуштаме. Назад имаме кратери од метеор, цела сезона. Екипа со брза контра знае како со нас.
Абе слаба е одбранава ама како можи во прво полувреме да не примиме гол а во второ во ситуација кога водиме да примаме 2 во 2 мин?

Kaко може да им ја дадат логиката не ви ја сфаќјам... Ако им ја дадат ќе имаат 2 повеќе титули од нас... Зар на најлутиот градски ривал да му се пушти за Јувентус да НЕ земе... Ако ја сум за боље Милан, него ЏУВЕ...

Pa
Абе слаба е одбранава ама како можи во прво полувреме да не примиме гол а во второ во ситуација кога водиме да примаме 2 во 2 мин?

Ne mozea povece da trcaat se plasea od infrakt

Kaко може да им ја дадат логиката не ви ја сфаќјам... Ако им ја дадат ќе имаат 2 повеќе титули од нас... Зар на најлутиот градски ривал да му се пушти за Јувентус да НЕ земе... Ако ја сум за боље Милан, него ЏУВЕ...
А како можеше тие да ни е дадат првата ?

E ednite i drugite mi se odbivni (Milan & Juventus)
Samo zamislite koe placenje ke padne ako gi pobedime Milanezite i ostanat bez titula na San Siro:pos:

Реалноста е оваа. Од Страмачиони не сум незадоволен, човекот ја поправи играта многу. Не е тој крив што Лусио од триплетата наваму си прави излети, и што имаме напаѓачи што убиваат гулаби со ударите.

Дека не игравме денес добро во прво полувреме, не игравме, но ја имавме контролата се додека Колосот наш уморен и загубен не се истакна. Имаме уморна, скапана одбрана која не може против брзи играчи. И неверојатно лош напад.

Тоа што играме ЛЕ е добро, подобро ќе беше да бидеме 7ми, ако има уште шанси за тоа јас би ги изгубил следните два натпревари. Не гледам зошто би се нервирале во ЛШ 3-4 месеци за после да испаднеме од екипи како Шалке или Марсеј. Најдобро ќе биде да си ја средиме екипата следната година, за да немаме маки во следниве неколку години.

Не сум разочаран, сите слабости во екипата се видливи, сега нека ги средуваат работите една по една.

Io out.

Една титула ќе имаат повеќе од Интер, ама причините се други, не треба сега да се црта каква игра играат Јувентус последниве 3-4 години и колку само го сквернавеа името на Факети. ;)
Нас може сеедно ни е али Интер ако бираат од овие две зла се знае кое ќе го одберат без размислување.

Па дали одбранава ни е бавча, а не примивме гол така? Како на друг начин ако не ни е пуштиле?
Имаме среќа и подобар напад!?

E ednite i drugite mi se odbivni (Milan & Juventus)
Samo zamislite koe placenje ke padne ako gi pobedime Milanezite i ostanat bez titula na San Siro:pos:
Ма ја да ги ебам и едните и другите.
Нека играат, какво пуштање какви бакрачи.

Излетите на Лусио не се од вчера, и во времето на Мур се залетуваше :)

Масиомо Морати веќе накај 20 години има кога го презеде Интер даде многу пари за клубот беше огромен навивач но човекот поима нема од раководење.Единствен добар потег му беше носењето на Мурињо тој го извади освои ЛШ и скудето со колку толку опоравени Милан и Јуве и силна Рома.

За оваа катастрофа и враќање на стари патеки како пред калчополи си е криво раководството.
Сега не само што клубот нема ништо да заштеди со продажбите и не носењето на засилувања туку уште толку ќе западне во криза.

А овој тим ни Гвардиоло ни Мурињо ни 50 доктори на науки не можат ништо да направат потрошена работа е треба револуција да се случи 4-5 ѕвезди да се купат но Интер моментално за тоа не е способен.

Имаме среќа и подобар напад!?
Нема смисла муабетов.Јас сум сигурен дека е така а ти го мислиш спротивнот.Нема причини да се убедуваме и до себајле јас нема да го променам мислењето а сигурно нема ни ти

До пред некое време ист фактор ми беа и Милан и Јуве, никогаш не ме интересирал никој освен Интер. Ама во оваа ситуација со сите срања што ги правеше Ањели и нивната ретардирана публика, би изгубил од Милан 7-0 да е тоа потребно. И ич око нема да ми трепне.

P.S.
Ако сте засекирани за тоа дека Милан ќе имал 2 титули повеќе од нас, треба да знаете дека геј барбиките спремаат дрес со 3 ѕвездички :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom