Фан Клуб: Интер

Se vrati Samuel ,Nagatomo go izvadi na poluvreme za da go stavi Faraoni i ja iskasapi cela odbrana. Pametno od Strama

и ? Ств. мислиш дека на 3-1 со 3 глупи гола на некој од фан клубов му е дојдено до ѓубрентус ????

Мислам ...се ситиш на Јувентус а нашиве ги задоволуваат АНАЛНО нивни бивши играчи ..

Иронијата е што до крај ПАРМА, можат ПРЕД НАС ДА БИДАТ :)

Незнаат кај тераат..o_O
Шо се лажиме и ние за тоа трето место, кога у старт ја сјебавме цела сезона.
Страма !

Моментот кога после рифрешот светнуе 3-1, одиш да видиш кој дал гол и гледаш Бијабијани

Flipping%20Tables.jpg

Парма ни се одмазди за 2009 чинам беше коа ги избацивме у серија б со 2та гола на Ибра ....

Тоа е ..
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:34 ---
А дека денешнава ја продадоа - НИКОЈ неможе да ме разубеди дека не ја .... у второ полувреме прекинаа да играат .... крај.

Добро знаат дека аматериве имаат неколку исфрустрирани фудбалери од Интер (Џовинко итн.) и пак не поставија здрава одбрана. Не бе, без најдобра одбрана во лигата нема скудето (ова за до година мислам). То е то.

А овој Пацини, тој па..
Лее неможам да го смислам какво дрво е.:tapp:

Па дали требаше парма да ни е пушти? небевме пријателски клуба ?
Проблем е Парма затоа што е една од оние екипи кои ќе не чекаат да се залетаме и да ни ги искористат слабостите назад. А назад моментално не знаеме каде тераме. Ако денес Јакинта имаше неколку шанси, Џовинко ќе има дупло, а Џовинко е многу позаебан играч.

Ако ја преживееме Парма, мислам дека атмосферата во и околу тимот ќе го направи останатото.

Ете.

Вие тешете се дека пуштаме. Назад имаме кратери од метеор, цела сезона. Екипа со брза контра знае како со нас.

Лусио - мен оф д меч :)

Добро знаат дека аматериве имаат неколку исфрустрирани фудбалери од Интер (Џовинко итн.) и пак не поставија здрава одбрана. Не бе, без најдобра одбрана во лигата нема скудето (ова за до година мислам). То е то.
Страмачиони потенцираше дека мора да се работи на одбраната периодов, арно ама ...
Рано му е на дечково за Интер факат, тек сега кога ќе останат без ЛШ, реков, во едно вакво сценарио само Гвардиола е решението за јак Интер.

Друга работа, ќе се реализира сценариото за кое говорев пред месец дена, им ја даваат на Милан милион %.

Одбраната катастрофа,, кој го тераше лусио да прави глупости не ми е јасно. Толку и од малиот оптимизам за трето место ЛЕ хир ви ком.

На Милан ке му ја пуштат ко мене продавачката што ми пушта крем банана наместо 5 денари. :pos:

Ne e strama kriv so Samuel Lucio Cordoba Maicon Kivu zaedno imaat godini kolku GOCE DELCEV

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom