Фан Клуб: Интер

Мене не ми е јасно што се случува со Пандев таму... Во моментот кога беше во топ форма и им носеше важни бодови, го седнаа на клупа. Во ЛШ каде што единствено тој има искуство, и токму против Челзи со кој играше феноменално кога ги елиминиравме, (се сеќавате на дуелот со Бане Ивановиќ) го ставија во игра откако примија 4 гола.

Мене ми се чини дека имаат намера да го земат но се уплашија за цената откако овој се здиве и почна да игра како што играше во Лацио. Сепак многу аматерски и гејски од нивна страна и се надевам дека ќе им избега во Севиља (овие пред да замине во Интер му отидоа во Струмица да го молат).

Точно е тоа и ја имав слушнато дека во струмица дојдоа некои луге од шпанија да се распрашуваат за Пандев ама колку е вистина не се знае. А мацари можеби е тренериште ама има иста филозофија како Раниери. Против Челзи почна со играчи кои претходно играше 2 натпревари во лигата со истиот тим, па да го ебам изморени се тие играчи неможат да издржат за 1 ипол недела три натпревари од 270 минути, плус тоа не направи и замена се до 98 минута освен една принудна.

А Морати да му даде кеш на Де ЛАурентис од 31 милион евра нема шанси подобро би ги гледал Пацини и Форлан како се глупираат на терен одколку да искешире толку пари.

542026_3836329951781_1383941196_3525621_537430813_n.jpg

Мене не ми е јасно што се случува со Пандев таму... Во моментот кога беше во топ форма и им носеше важни бодови, го седнаа на клупа. Во ЛШ каде што единствено тој има искуство, и токму против Челзи со кој играше феноменално кога ги елиминиравме, (се сеќавате на дуелот со Бане Ивановиќ) го ставија во игра откако примија 4 гола.

Мене ми се чини дека имаат намера да го земат но се уплашија за цената откако овој се здиве и почна да игра како што играше во Лацио. Сепак многу аматерски и гејски од нивна страна и се надевам дека ќе им избега во Севиља (овие пред да замине во Интер му отидоа во Струмица да го молат).
Против Челзи се врати триото напред, затоа не играше Пандев, пред тоа Лавеци беше повреден мислам. Како и да е, не беше намерно запоставен Пандев, туку едноставно се знае кој игра напред, кој седи на клупа.

Дека Наполи ќе го земе Пандев за 15 милиони плус Фараони мало морген, особено поради платата на Пандев од 3 милиони.

Ќе видиме, чекам да видам што ќе не почасти Де Лаурентис поради добрите односи со Морати, односно поради тоа што поради нас се уште е во игра за третото место.

Против Челзи се врати триото напред, затоа не играше Пандев, пред тоа Лавеци беше повреден мислам. Како и да е, не беше намерно запоставен Пандев, туку едноставно се знае кој игра напред, кој седи на клупа.
Шо ако се вратило триото кога имаш играч во одлична форма кој дава голови. 110 минути му требаа на Мацари на Стемфорд да види дека Хамшик беше очаен. Нивна работа...

Шо ако се вратило триото кога имаш играч во одлична форма кој дава голови. 110 минути му требаа на Мацари на Стемфорд да види дека Хамшик беше очаен. Нивна работа...
Сеа, имаш тренери, тренери и beneamata i murinho ги имаш :)

Prvo ne se pisuva LAVAZI, tuku Lavezzi. I da go sporedis Zarate so Lavezzi, e sramota, a uste poveke da seres na temava deka bil los, i ne vredel.

Pa dali ti znaes deka eden mocan Pazzini e kupen za 17M? Covekot so nisto dosea ne pokaza deka vredi da igra za Inter, a ti najde da solis pamet za kolku ne vredel Lavezzi, i neznael da igra, pa odi more ubij se, se gleda deka ne go pratis Napoli, i samo statistika gledas...

Lavezzi e zver igrac, samo sto ne vredi 30M tuku 20M, spored mene. Mislam deka ako Napoli prifati 15M+Pandev + Faraoni, ke bide epten dobro.
Lavaci ne Laveci kur me boli samo neka sedi tamo kaj so e, Alo Tevez ne go zedoja na polu sezona sea Morati ce ne zalazue so treto razredni fudbaleri ne fala

Наполи воде со 2-0 тешко до трето место, многу тешко.

Го гледаше ли некој Пандев? Го виде ли потегот за вториот гол? Тоа е тоа што го немаме моментално во клубот, играч што знае да сочека и да даде добра топка, не вонаби роналдовци.

Јбг , сами сме криви ...прокоцкани бодови против Болоња/Лече/Новара(2пати),Палермо(ваков очаен палермо ни дава само 1 бод)/Каљари со играч мањак 30мин,Фиорентина .......

Јбг , сами сме криви ...прокоцкани бодови против Болоња/Лече/Новара(2пати),Палермо(ваков очаен палермо ни дава само 1 бод)/Каљари со играч мањак 30мин,Фиорентина .......
Те боли цеф тебе битно без пари си. :D

Па остај тоа, и Пандев го дадовме во Наполи, и дава голови, асистентира :) Денес Горан имаше голема заслуга за победата на Наполи, пеналот беше направен над него, и за 2риот гол асистентираше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom