Фан Клуб: Интер

Клеопатра ти си?
Ne Cezar :)
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 17:26 ---
Брат и што сега да правиме ако Манчестер го земат Варгас? :)
Ова е фан клуб Интер, можеби информацијава требаше да ја ставиш во фан клуб на Јунајтед.
сакав да кажам дека и интер беа заинтересирани за него и тоа добро заинтересирани за јоветич и варгас па по се изгледа и тој ќе ни го земат.Тоа беше поентата.

Варгас не е во Наполи? :eek:
What the hell ? Изгледа тро понапред сум пошол во иднинава...

Интер и за двајцата беше заинтересиран.

Интер е заинтересиран за секој играч :) посебно ако тој играч му дал 2-3 гола на Интер :) Скаутите и Бранка ни се за никаде, мораме да си ја вратиме старата "постава"

Интер е заинтересиран за секој играч :) посебно ако тој играч му дал 2-3 гола на Интер :) Скаутите и Бранка ни се за никаде, мораме да си ја вратиме старата "постава"
Skautite ni se dobri spored mene,gi zabelezuvaat talentite no Branka e dupka nieden transfer nemoze da kompletire ccc

Skautite ni se dobri spored mene,gi zabelezuvaat talentite no Branka e dupka nieden transfer nemoze da kompletire ccc
Со два милиона кеш и другото на 15 рати за никаде ќе е Бранка.Газдата да му ги има парите на Абрамович или на Сити тој Бранка ке е многу добар.

Хуан е играч на интер,утре треба да престигне во милано за потпишување на договорот но ќе биде пратен на позајмица во новара ради тоа правилото никакфо во италија.

Со два милиона кеш и другото на 15 рати за никаде ќе е Бранка.Газдата да му ги има парите на Абрамович или на Сити тој Бранка ке е многу добар.
И на мене да ми дадат 40 милиони евра и јас ќе најдам таленти, ај купи со 2 милиона јак играч кој ќе се развие

утре играме со лацио а овде нешто слабо се дискутира,да не жалите за македонија оште ?

утре играме со лацио а овде нешто слабо се дискутира,да не жалите за македонија оште ?
Што ќе жалиме, треба да жалат тие што го ставиле селекторот на функција.
Иначе Спасе што да коментираме утре тепаме 100%, не смее Лацио да ни скине бодови на домашен терен.

Пичку матер..утре мора мора мора да победиме ..ако сакаме да одржиме чекор со Милан и Јувентус едноставно Раниери мора да оди уште од прва минута на победа а не да се заебава..арно што Станкович е повреден иначе ќе му се излижеше на лузеров да го стави прва постава...ајде нека ми го разубават денот после денешната катастрофа со ракометот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom