Џони Вајсмилер
Don't share my food
Syn ти ја разбирам поентата што сакаш да ми ја кажиш со Камбиасо но не знам дали ми го прочита делот каде спомнав за трансформацијата од напад во одбрана и вршење притисок на противничката половина...гледаш и самиот фудбалот се надоградува скоро со секој изигран натпревар и денешните методи се многу понапредни и понапорни за разлика од тоа што се играше од пред 5-10-15 години наназад..денешниот фудбал бара максимална пожртвуваност на теренот и добра физичка подготвеност на сите фудбалери а не да се влечат по теренот...Камбиасо си го изигра своето и не мора да ми ги спомнуваш натрепварите против Барселона и што рекол Фергусон...јас едноставно гледам од денешна перспектива а тоа е дека Камбиасо е еден од слабите алки во нашиот тим каде мора да се направат промени бидејќи пред се Камбиасо игра на многу клучна позиција во тимот..е сега друг проблем тренерот кој употребува тројца играчи со слични карактеристики како Камбиасо..тоа што е интелегентен играч не го оспорувам и што знае како да се постави..но против помалите екипи мора да се излези поофанзивно(посебно кога гостуваме) и да се притисни уште на нивната половина..да се даде ознака кој е кој уште од почетокот а не да ги гледаме како Камбиасо и Занети се влечкаат по теренот а противникот наликува на Барселона....сакам да кажам дека Камбиасо е потребен во тимот кога треба да се зачува резултат, а не кога се тргнува по резултат ..тоа ми е муабетот сега ти како сакаш разбиериме!
--- надополнето: 29 декември 2011 во 01:48 ---
ај оди постирај уште некоја слика на фејсбук да се посмеам..
(кога мислиш да го тргниш Алварез од профилната јеботе?
)
--- надополнето: 29 декември 2011 во 01:48 ---
Џони прими сочувство!
ај оди постирај уште некоја слика на фејсбук да се посмеам..
(кога мислиш да го тргниш Алварез од профилната јеботе?