Не треба да се ризикува со Ранокиа, нека одмори, може повторно да се побреди, подобро со Баерн да се врати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И треба...Нека му пише некој на Леонардо да гледа Баерн-Дортмунд да види како се игра безстрашен фудбал од страна на милионерите...![]()
Ги имам пратено оваа година многу Дортмунд и морам да ги пофалам дечките,играат страшен фудбал свака им час!Трчаат 90 минути сите како луди,башка све им се млади играчи кои имат мотив за играње,да не го заборавам и нивниот тренер Јирген Клоп кои одлично го води клубот!Нека му пише некој на Леонардо да гледа Баерн-Дортмунд да види како се игра безстрашен фудбал од страна на милионерите...![]()
И треба...
Ги имам пратено оваа година многу Дортмунд и морам да ги пофалам дечките,играат страшен фудбал свака им час!Трчаат 90 минути сите како луди,башка све им се млади играчи кои имат мотив за играње,да не го заборавам и нивниот тренер Јирген Клоп кои одлично го води клубот!
Еј па незнам што е форава што го критикувате Леонардо. Можеби треба да му даде некој додатен индивидуален тренинг на Камбијасо да научи да шутира на гол ради тоа што промаши два зицери, или пак да влезе во медицинскиот дел од тимот па да го опорави побрзо Милито.
Незнам за вас, али јас вината ја гледам во играчите, изгубивме по грешка на голман, а не успеавме да постигнеме гол благодарение на мизерниот сенс за гол на Камбијасо и Ранокија. Ето нема да го вбројам затоа што тој убаво си шутна али голманот си одбрани...
До утре до 8 и 45 да има нова тема ! ! ! ајде спамајте кој со шо како !!!
И што ако дадеше гол Кабијасо? Лео ке мислеше дека е супер формација и пак ке играше со таа во ЛШ,не зезај подобро што изгубивме за да сфати Лео дека згреши! Со таква педерска формација срам ке ми беше да победиме,знам дека резултатот е во преден план а посебно во вакви мечеви но со таква фомрација не смееше да остане во второ полувреме!Па да ИоСоњо, и тие можеа да дадат гол, кој сака да победи брка гол да даде. Него муабетот ми беше, во вакви клучни утакмици мора да се искористуваат шансите, не заебавај, Камбијасо промаши ЦЕЛ гол во втората шанса, да го дадеше ќе беше друга приказна, али за наша несреќа тоа не се деси.
Уште еден доказ дека Јуве коа игра со Интер игра како да е финале,следниве 2 меча ги изгуби од Лече и Болоља со по 2-0Lele Gubentus izgubi od Bologna doma:tv:.
Utre Leo da postavi pravilna formacija i nemame problem
Лео играше со таа формација само зашто Паицни не може да игра во ЛШ а Милито е недостапен и тоа е тоа.И што ако дадеше гол Кабијасо? Лео ке мислеше дека е супер формација и пак ке играше со таа во ЛШ,не зезај подобро што изгубивме за да сфати Лео дека згреши! Со таква педерска формација срам ке ми беше да победиме,знам дека резултатот е во преден план а посебно во вакви мечеви но со таква фомрација не смееше да остане во второ полувреме!