Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеш каков карактер има Нејмар? бетер од Балотели и Ибрахимович заедно...

Beter od Balloteli ne znam, ama ako e kako Ibra ne znam sto ima losho tuka :) osven shto za nekolku godini ke bara da odi vo Barsa za da osvoi LSH, ama i toa da se sluchi, ke morat oni Mesi + 100 milioni da ni dadat. :)

Nema mesto za Ganso, osven ako ne go biva za CM ili krilo.

Beter od Balloteli ne znam, ama ako e kako Ibra ne znam sto ima losho tuka :) osven shto za nekolku godini ke bara da odi vo Barsa za da osvoi LSH, ama i toa da se sluchi, ke morat oni Mesi + 100 milioni da ni dadat. :)

Nema mesto za Ganso, osven ako ne go biva za CM ili krilo.

Како бе што има лошо ако е како Ибра? :) на секој тренинг се тепа со некој во Милан

Како бе што има лошо ако е како Ибра? :) на секој тренинг се тепа со некој во Милан

Ama i ti, stalno go izbegavash najvazhnoto prashanje i se fakas za nesto sitno, ostaj Ibra sto pravi Milan, kaj nas beshe super, aj rechi deka ne? :)

Bash me Interesira zoshto tolku po Ganso, na chije mesto ke igra, ajde da recheme deka Kutinjo ke go pushtat nekade (SHTO SUM MNOGU PROTIV OVA) na pozajmica, megju Ganso i Snajder, koj ke gree klupa? :)

Ili sakash da go prodademe Snajder na Man Utd, i da izigravame Arsenal so deca vo timot?

Ama i ti, stalno go izbegavash najvazhnoto prashanje i se fakas za nesto sitno, ostaj Ibra sto pravi Milan, kaj nas beshe super, aj rechi deka ne? :)

Bash me Interesira zoshto tolku po Ganso, na chije mesto ke igra, ajde da recheme deka Kutinjo ke go pushtat nekade (SHTO SUM MNOGU PROTIV OVA) na pozajmica, megju Ganso i Snajder, koj ke gree klupa? :)

Ili sakash da go prodademe Snajder na Man Utd, i da izigravame Arsenal so deca vo timot?

Добар беше во Интер но моментално Ето е 3-4 пати подобар од Ибра и плус земавме 40 мил.
Искрено Гансо не ни треба во тимот и од другата сезона сакам формација Барса

Цезар
Мајкон - Лусио - Самуел/Ранокија - (нов бек)
Занети* - Камби - Снајдер
Тевез - Пацини - Ето​

*Ако се пензионира (никој несака) нов играч за негово место како на пример Монтоливо, а Мота на клупа

Za formacijava ako pochnam ke treba do utre da se raspravame, ama nemoj od lutina sega da rechesh deka Eto e podobar vo Inter od Zlatan. Ostaj go Zlate shto ne se snajde vo Barsa, ili pak vo MIlan, sto od sebichnjak sega demek izigrava timski igrach, a sve toa od nemokj, Ibra vo Inter beshe... Kral. Dovolno e toa sto go naprave posledno kolo posle pauza od 2 meseci.

Не заеба Cunt, си го сменил никот. Дамн ит.

И сериозно, што ќе ви е Ганзо, и така веќе имаше сериозна повреда, башка имаме на таа позиција играч, плус е доста скап.

Ни треба играч како Тевез или Балотели што го имавме лани...

Проценет е на 8 милиона а докај 16-17 милиона би требало да го пуштат

ПОд 2-30 не иде ...има договор као Тевез и Маскерано на времето со некоја компанија која што зима 50% од продажбата (ко што знам) т.д ако ни го даат за 15 , Сантос ке земе 7.5 ...а тоа нема да се СлУЧИ !

ПОд 2-30 не иде ...има договор као Тевез и Маскерано на времето со некоја компанија која што зима 50% од продажбата (ко што знам) т.д ако ни го даат за 15 , Сантос ке земе 7.5 ...а тоа нема да се СлУЧИ !

19 милиона + Суазо? :)

А може да се купи Марко Марин од Вердер

Не си го труј мозокот со вакви сајтови и проценки.

И дај доста со тоа лош карактер, ако не да бараме играчи што имаат надпросечна интелигенција и што се мамини синови. бог да чува.

Кој е Гансо? На која позиција игра? Малолетник е? За што к*р ќе ни е?

И да, вечер тепаме:))

Зашо во можни состави го нема Камбијасо , повреден нешо картони или трето

Јас не знам што се запнавте толку по тој Гансо..го имате гледано како игра??..сигурни сте дека ќе успее кај нас(ако дојди)??..каде односно на кое место ќе игра??..ако играме како барса не значи дека таква игра ќе носи успеси во Италија(пример Бенитез)..во Интер секогаш успевале некој тврди играчи кој не се многу атрактивни но си ја знаат стриктно работата што да прават на теренот..а не некои велосипедисти како Робињо,Кристиано Роналдо.....значи ако се купува на лето играч тое треба да биди дефинитивно Тевез (или некој сличен како него)..и некој млади момци во средниот ред кои ќе роварат по теренот 90 минути,а не да ги гледам Занети,Камбиасо,Станкович каде што се влечкаат против малите екипи (посебно на гостински терен)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom