Hurin
Pokerface bastard
але алееееееееееее, заборавив да ја гледам утакмицата :kesa:
честита победа, васко времето како е ?? :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sun 20/02/11 SEA Chievo 15 : 00 Milan
Mon 28/02/11 SEA Milan 20 : 45 Napoli
Sat 05/03/11 SEA Juventus 20 : 45 Milan
Sun 13/03/11 SEA Milan 12 : 30 Bari
Sat 19/03/11 SEA Palermo 20 : 45 Milan
А бе кој не сака 42 бода... туку муабетот е со ваков распоред, со 15 бода ги стигаме пред дербито, пошто ноу веј ин хел тие да направат повеќе од 10 од следните 5. Ако направат ја прв ќе им честитам титула.
Само Бари им е сигурна, а после Бари иде Палермо пошто играат очајно во одбрана и примаат тон голови од гужви. Киево се многу груба екипа и таму се е можно, ама пишав и порано, си го имаа на ти го - дај ми го едно време, така да не се избрзувам за таа. Со Наполи и Јувентус очекувам да не се прослават.equals to: Nula bodovi
Ili samo im go zgolemuvame izborot na potpisi na milanezite![]()
Времето е сончево и топло,штотуку се вратив од викенд одморот!але алееееееееееее, заборавив да ја гледам утакмицата :kesa:
Темава е при крај, предлагам кога ќе дојде бројката до 14999 мислења, последното да биде од Васко со текстот: ЗАТОПЛИ ВО МИЛАНО!!!Времето е сончево и топло,штотуку се вратив од викенд одморот!
Си затоплува константо со тенденција уште во сабота да затопли!
и мора васко да го пише за да се фати убаво работатаТемава е при крај, предлагам кога ќе дојде бројката до 14999 мислења, последното да биде од Васко со текстот: ЗАТОПЛИ ВО МИЛАНО!!!![]()