Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А како да знам кој е кој уствари? Пошо има пациенти по форумов што никад не сум ги читал... Сеа вака може некој ќе ми се провлече, не дека нема да го “фатам“ после 2-3 поста, али...

@ |F.A|

Глеам дека сеа му е мајката...

Негооо... Кај се мењаше никот? : ))))

Во контролен панел, лични податоци :) И можеш секогаш да видиш кој бил кој, оди на профилот и ќе го видиш табот историја.

А како да знам кој е кој уствари? Пошо има пациенти по форумов што никад не сум ги читал... Сеа вака може некој ќе ми се провлече, не дека нема да го “фатам“ после 2-3 поста, али...

@ |F.A|

Глеам дека сеа му е мајката...

Негооо... Кај се мењаше никот? : ))))

P.S. Кај Јонзе времево побрзо поминува или? Пошо ко да не помина доволно време за да смени 2 ника :) Cheater!
Имаш тема во Известување(почетната на форумов, нема да промашиш)
А за кој сменил, на неговиот профил види Историја таб би требало да има, :)

Тука СЕ ви е објаснето за никовиве, прочитајте убаво да не се заебете нешто па да чекате пола година.

^ Ја од коа постои форумот грешен ник сум одбрал, па сеа за пола година ќе цепидлачам... : )))))

Чисто ко идеја:

Нека се појават сеа јунаци што место аватар/потпис у 1 недела, ќе мењаат ник, кога се кладби у прашање се разбира :)

Гледам сме победиле......иако претпоставувам играчите се влечеа на теренот и играа како курот да ги боли ,сепак колку толку мило ми е за оваа победа и се надевам дека конечно барем ќе заличиме на екипа кога играме на гостински терен а не да ни држат лекции по фудбал ....ајде разбирам дека колку толку се уморени играчите бидејќи скоро трета недела е оваа да играат вторник/среда-сабота/недела и нормално дека заморот ќе пристигни...Иначе некој да ги постави головите тука(ме мрзи да ги барам на јутуб:):))!

Ја гледав утакмицата во кладилница, најдобри на терен денеска Ранокиа и Ето(по негова заслуга 2 гола паднаа)! Добро е што се враќаме во борба за скудетото со оваа победа,во сабота имаме лесна задача дома против Каљари(телма 20 - 45) а Милан имаат гостување кај секогаш незгодните Киево па во случај да кикснат ке биде интересно!

Додека сме кај никовите, очекувам Бенеамата да го смени во Крофна Man :)) ..како симпатизер на Рафа :Р

Бенеамата биди муж потпиши се Рафаел Дефитез ...:D Ке јадеш зеленки од ѓубренташите и биланезите 24/7 :D

Ај откако го смени никот, можда ќе ни тргне со темава, па нема да сакаме да ја затвориме. :)

Ај у пичку материну сите треба список во Ексел да правам за да ве научам...

Коа више мењаме никови - Да се знае кој е кој :tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv:
:pos: Имаш зеленко, и уште едно зеленко во следна пригода :zver:

Не го менувам јузерот, никогаш. Кога би го сменил, од инат на цел фан-клуб да ве потсеќа на мрачни времиња би сменил In Rafa We Trust.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom