Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ranokija da se klonira :icon_lol:, ama prv neka se klonira Cezar, onaka kako test subject, kakva greshka ej, minato kolo Kordoba, ova kolo Cezar, sve nekoi individualci ne ebavaat.

Pobeda si e pobeda, nema greshki tuka, ama vakvi pobedi ich ne mi se mili, podobro neka dadat eden gol, i da igrat katanadzo, barem ke znaeme deka si imame svoja igra, znaeme kade terame, vaka edvaj dishe timot, Eto ne znam veke da go smetam kako napagjach ili CDMAMCFLWRWSS, istoto i za Snajdi vazi, do vchera se zhaleshe od Banitez deka kako napagjach go igral, a deneska igrase LM/LW nikogas ne go vidov kako plejmejker, nesto najbilsku do plejmejker beshe ХАРЃА koga vleze.

Shto znam, mozebi deka Fiorentina i deka gosti, pa zatoa vaka anemicno izigravme...

Oficialno Inter e noviot shampion na Italia so ova pobeda ne za drugo ama kakvi meca ima milan go gosti ni tu edna nema da dobie bas sega vidov a tie porazi ke pocna tokmu ovoj vikend od Chievo

Од кога ви зборев дека Ранокиа е Ѕвер, за жал како партнер во Џенова го имаше дрвото Даинели па примаа и глупи голови.

Иначе не е проблемот гостинскиот терен, проблемот е мотивацијата и кондицијата на играчите. Станковиќ падна до 60 минута, Снајдер исто(овој цела утакмица ко да бегаше од топката и да не сакаше да повлече топка), Камбиасо уште првите 40 минути зашто во 44 како на плоштад да се шеташе додека Фиорентина правеа контра.

И пак не го стави Пандев. Подобро да го игра Суазо, исто е, и овој и овој одамна не виделе топка со очи.

Што е работава со никовите??? СЕ знаеше порано како се мења ник... што напраивте сеа, хаос на темава...

Ве глеам и сами си реплицирате...

Има опција за менување на ник сега па после 6 месеци ако сакаш пак ќе можеш, до сега од темава како што приметив следниве смениле ник :
Tallahasseee ( Jonze и Крејзи Појол ), Види Фотос ( 223305 ), Џони Вајсмилер ( Нероазуро )

Што е работава со никовите??? СЕ знаеше порано како се мења ник... што напраивте сеа, хаос на темава...

Смени и ти друже баш е забавно :icon_lol:

Сега му е мајката да го смениш ников. :)

А како да знам кој е кој уствари? Пошо има пациенти по форумов што никад не сум ги читал... Сеа вака може некој ќе ми се провлече, не дека нема да го “фатам“ после 2-3 поста, али...

@ |F.A|

Глеам дека сеа му е мајката...

Негооо... Кај се мењаше никот? : ))))

P.S. Кај Јонзе времево побрзо поминува или? Пошо ко да не помина доволно време за да смени 2 ника :) Cheater!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom