Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бар сеа без плукања, мада типично е ова ... на интернетов, Курва Норд му пееше од моментот кога влезе до крај, а и она на крај што го утна иди види колку мизерна ситуација беше, се виде од старт дека немаше шанса да го даде, тоа требаше Ето да го погоди бидејќи имаше ситуација боља и од пенал ама шутот прејаден му беше, ко и асистенцијата на крај кога падна голот до Милито.

Мене бар денес Милито ми се свиѓаше, влезе у шанси и мислам дека го вадеше максимумот од истите, избегнуваше офсајд стапици, конечно му успеа '' финтата '' да исече еден противник и тоа е тоа, за 20 минути покажа дека сеуште е фудбалски жив, е сеа што интернет експертите го отпишуваат под дифолт бидејќи им се може да плукаат кај стигнат тоа е веќе друг муабет ...
Ја ваков Милито сакам да глеам, без разлика што денес не погоди.

Твое мислење е тоа Син, друго е моето мислење, неможам да се убедувам за тоа, доволно е само да ја погледнеш неговата игра.
И не сум само јас тоа што го гледам, неговата очајна игра оваа година.
Продолжи да си го гледаш, ќе бидиш задоволен се до моментот кога не дај боже Ето ќе престани да постигнува голови, е тогаш ќе ти биди крив Милито со не реализацијата...додека го иаме Ето во тимот оваков каков што е сеа се е подруго.

Сакаме досаден фудбал и 1:0! Who's with me??? [/B]
Досаден фудбал со 1-0 ? :tv:
Тоа бетер ќе ти биде од ова денешново, 3 гола водство и играч повеќе не е сигурна победа за Интер а не па такви мечеви. :)
Kулирајте, Рома падна по 5 меча на домашен терен, конечно ! И пишав и на темата за дербиво, видете им ги головите, па и воопшто цел меч ја имаа таа среќа у тие флипер сиутации, им се лепеше топката за нога.
Вториот гол беше приказна за себе ала лани Сколс со Милан, третиот такоџе флипер а и мислам дека беше постигнат по непостоечки корнер.

Стварно штета што паднаа тие два гола, не се одраз на она што се случуваше на теренот каде требаше тежок дебакл да доживее Рома, ама Интер ко Интер, и перфектни да се пак ке се деси некој убер чуден гол само колку да се удри потврда на она Pazza Inter Amala.

Честито нека ние првата дерби победа оваа сезона која за малце ќе ја пропуштевме поради несреќата која не служеше со дебилските голови на Рома...Вучинич и Менез кога иргаат против Интер се како Иниеста и Месси......Јас искрено задоволен сум од Милито поради начинот на кој влегваше во шанси(иако игравме со играч повеќе 30-тина минути)...Снајдер и Ето како по обичај најдобри и мора до маскимум да се штедат овие двајца(посебно Снајдер)...Мајкон ровареше по десната страна и потсеќаше на неговите најдобри денови..Занети борец,Камбиасо се поправи второто,Мота и Карја патролираа нон стоп..и одбраната како по обичај Ранокија дезорјентиран и Кордоба несигурен.....а Кавасаки беше солиден:):)..

Како и да е во следната недела очекувам конечно да ги победиме Јувентус на гости (иако ќе биде претешко)!

Одбрана = Фаил.
Снајдер - Занети = Играчиште.

Бар сеа без плукања, мада типично е ова ... на интернетов, Курва Норд му пееше од моментот кога влезе до крај, а и она на крај што го утна иди види колку мизерна ситуација беше, се виде од старт дека немаше шанса да го даде, тоа требаше Ето да го погоди бидејќи имаше ситуација боља и од пенал ама шутот прејаден му беше, ко и асистенцијата на крај кога падна голот до Милито.

Мене бар денес Милито ми се свиѓаше, влезе у шанси и мислам дека го вадеше максимумот од истите, избегнуваше офсајд стапици, конечно му успеа '' финтата '' да исече еден противник и тоа е тоа, за 20 минути покажа дека сеуште е фудбалски жив, е сеа што интернет експертите го отпишуваат под дифолт бидејќи им се може да плукаат кај стигнат тоа е веќе друг муабет ...
Ја ваков Милито сакам да глеам, без разлика што денес не погоди.
Е да бе, не можеше да го погоди :)
Не заебавај, да промаши нешто вака Пандев ќе се пишуваат реферати на форум и на ФБ. Знаеме дека Милито има стари заслуги ама глупо е да не се искоментира.
Иначе и Пацини не се снајде денес во оваа игра ама тој е ограч од потег, се извади на крајот.
Маикон ѕверотиња, заедно со Ето, Снајдер и Цезар денес разараа.
Ранокиа и Нагасаки ме радуваат.
Тиаго Мота на моменти беше дупка, мислам дека беше виновен за првиот гол а и во продолжение имаше лоши реакции, ама ок тој е играч што знае да се здиви кога никој не очекува.
Бурдисо одличен.

Комплименти за Жулио Серџо ги спаси од поголема катастрофа. А нашиве белким ќе им светне дека се игра додека судијата свирне крај.

Впечатокот е расипан, важно дека бодовите се освоени.

@Syn
1-0 не е бетер, кога имаш играчи за тоа. Со оваа одбрана и со 3-0 не си раат...

Твое мислење е тоа Син, друго е моето мислење, неможам да се убедувам за тоа, доволно е само да ја погледнеш неговата игра.
И не сум само јас тоа што го гледам неговата очајна игра оваа година.
Ja гледав, ама што очајно направил денес ? Не, сериозно, што ? Денес беше на место, си личеше на себе ...
Тоа е едно, второ, глеј ги малку вака нештата, на ваљда последно СП за него он беше игнориран, Мурињо му беше сменет му беше донесен Рафа за кого веќе и излезе муабетот од Ето дека по 6то коло атмосферата у соблекувални пукнала и односите у тимот биле мизерни, се повреди 4 пати за пола година, еден меч игра 3 паузира, Се се ова работи кои влијаат деструктивно врз 1 играч, поготово за некој кој има 31 година и од кого веќе не се очекува никаков прогрес.

Влијаат многу работи зашто он е '' мизерен '', а не е, и ќе го докаже тоа сезонава, башка се знае дека кај Интер е или-или, двајца со перфектна голгетерска сезона тешко, лани Ето беше лош и на моменти јаден и беден, невидлив, сега Милито со тоа што Ето сезонава освен денес се изгуби во сите големи натпревари, а Милито лани не.

--- надополнето ---

Е да бе, не можеше да го погоди :)
Не заебавај, да промаши нешто вака Пандев ќе се пишуваат реферати на форум и на ФБ. Знаеме дека Милито има стари заслуги ама глупо е да не се искоментира.
Види ја уште еднаш ситуацијата, и Пандев кој е левак, таму во таква ситуација немаше да даде гол, лоша позиција и поставеност имаше, башка таму Ето мораше да погоди али шутна многу лошо.

Ja гледав, ама што очајно направил денес ? Не, сериозно, што ? Денес беше на место, си личеше на себе ...
Тоа е едно, второ, глеј ги малку вака нештата, на ваљда последно СП за него он беше игнориран, Мурињо му беше сменет му беше донесен Рафа за кого веќе и излезе муабетот од Ето дека по 6то коло атмосферата у соблекувални пукнала и односите у тимот биле мизерни, се повреди 4 пати за пола година, еден меч игра 3 паузира, Се се ова работи кои влијаат деструктивно врз 1 играч, поготово за некој кој има 31 година и од кого веќе не се очекува никаков прогрес.

Влијаат многу работи зашто он е '' мизерен '', а не е, и ќе го докаже тоа сезонава, башка се знае дека кај Интер е или-или, двајца со перфектна голгетерска сезона тешко, лани Ето беше лош и на моменти јаден и беден, невидлив, сега Милито со тоа што Ето сезонава освен денес се изгуби во сите големи натпревари, а Милито лани не.

--- надополнето ---

Види ја уште еднаш ситуацијата, и Пандев кој е левак, таму во таква ситуација немаше да даде гол, лоша позиција и поставеност имаше, башка таму Ето мораше да погоди али шутна многу лошо.

Промаши празен гол, ете тоа направи, па сакал бил левак сакал бил сакат без раце и нозе, мора таков голгетер од негова класа да погоди.

Промаши празен гол, ете тоа направи, па сакал бил левак сакал бил сакат без раце и нозе, мора таков голгетер од негова класа да погоди.
А како го промаши ? Имаше чиста ситуација, немаше играчи, позицијата беше перфектна ? Дај малце види прво Ето што утна пред него па после збори, 3 пати боља ситуација од Милито кој едвај и шутна, а не па да погоди со нога со која и не знае да игра добро.
Да утнеше нешто ко Макси Родригез денес за Ливерпул па да сватев, ама ова беше далеку од најидеална ситуација, поготово за човек кој скоро и да незнае да игра со лева.

а Пандев 3 утакмици сиромашкиот ни на загревање не го пратија :)

а Пандев 3 утакмици сиромашкиот ни на загревање не го пратија :)
Со Бари таман да влезе .... у 94та :), Пацини даде гол, а на негово место требаше да влезе.

Честито победа дечки,повеќе се неам радувано ни вечерта пред да ја ебам првпат девојка ми :pos2:

А како го промаши ? Имаше чиста ситуација, немаше играчи, позицијата беше перфектна ? Дај малце види прво Ето што утна пред него па после збори, 3 пати боља ситуација од Милито кој едвај и шутна, а не па да погоди со нога со која и не знае да игра добро.
Да утнеше нешто ко Макси Родригез денес за Ливерпул па да сватев, ама ова беше далеку од најидеална ситуација, поготово за човек кој скоро и да незнае да игра со лева.
Добро бе утна Ето и што сега, пред Ето имаше играчи, ние коментираме дека Милито промаши празен гол. Што, брза му беше топката, го изненади, како снегот што ги изненадува овие од Македонија Пат секој јануари?

Добро бе утна Ето и што сега, пред Ето имаше играчи, ние коментираме дека Милито промаши празен гол. Што, брза му беше топката, го изненади, како снегот што ги изненадува овие од Македонија Пат секој јануари?
Позицијата беше тешка, а не ти или бројот од погоре што ја правите, идеална, лесна, па макар и бил празен голот ...
У тие гужви, по упатен удар и одбранета, меѓу играчи, лошо позиционирање најмногу поради тоа што се очекуваше Ето да даде лесно тука гол, се си има свое ја зашто утна, далеку беше ова од неговите промашувања сезонава кои знаеше да ги има, ко со Палермо гости на пример, или Бреша у 90та.

Милито е играч кој многу претрпе оваа година, убаво ви вика Син. Оставете го човекот на мира, затоа Морати го купи Пацо. Него Кордоба мене повеќе ме секира во ситуацијава. Изгубен беше денеска стариот. Како што прочитав Лусио не се враќа до мечот со Баерн, Киву ќе го нема долго, лошо ни се пишува само со Ранокиа и Матераци.
Инаку Ранокиа второ супер го изигра, прво малку дезориентиран беше. Мора Лео да работи многу на одбраната, да работи на типично умртвување на играта, тоа му фали на овој Интер, другото си доаѓа полека на место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom