- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.081
- Поени од реакции
- 16.675
Бар сеа без плукања, мада типично е ова ... на интернетов, Курва Норд му пееше од моментот кога влезе до крај, а и она на крај што го утна иди види колку мизерна ситуација беше, се виде од старт дека немаше шанса да го даде, тоа требаше Ето да го погоди бидејќи имаше ситуација боља и од пенал ама шутот прејаден му беше, ко и асистенцијата на крај кога падна голот до Милито.
Мене бар денес Милито ми се свиѓаше, влезе у шанси и мислам дека го вадеше максимумот од истите, избегнуваше офсајд стапици, конечно му успеа '' финтата '' да исече еден противник и тоа е тоа, за 20 минути покажа дека сеуште е фудбалски жив, е сеа што интернет експертите го отпишуваат под дифолт бидејќи им се може да плукаат кај стигнат тоа е веќе друг муабет ...
Ја ваков Милито сакам да глеам, без разлика што денес не погоди.
Твое мислење е тоа Син, друго е моето мислење, неможам да се убедувам за тоа, доволно е само да ја погледнеш неговата игра.
И не сум само јас тоа што го гледам, неговата очајна игра оваа година.
Продолжи да си го гледаш, ќе бидиш задоволен се до моментот кога не дај боже Ето ќе престани да постигнува голови, е тогаш ќе ти биди крив Милито со не реализацијата...додека го иаме Ето во тимот оваков каков што е сеа се е подруго.