Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можно е и тоа што викаш , да им даде шанса у први 11 на Кутињо или Гочето .
А што е работата со Лусио . Па кога се повреди човеков , нели цела ја изигра .
Zarabotil povreda na toj natprevar...
Prochitav deka mozhebi ke otsustvuva 1 mesec no eve neshto ponovo...

Update, 13:10: German news source Spox has reported that Lucio's injury is not as severe as initially feared, and that he will miss ten days. Accordingly, he should be fit to face Bayern.

Дечки се на се јас сум задоволен од зимскиов преоден рок.Е сеа ме интересира ако може некој кој е подобро упатен во тоа финансиско фер плеј правило да ми објасни зошто овие трансфери не се случија во летниот преоден рок?Која е разликата???Исто така ме интересира дали тоа фер плеј правило нема да важи во Англија?Видовте само вчера што се случи,а да не зборам за Ман. Сити...Друго што сакав да прокоментирам е дека според мене летоска се направи голем пропуст што не се продадоа Милито и Мајкон.Убава пара ке земевме за нив.Со тие пари ке донесевме поперспективни (помлади) и по гладни за успех играчи кои ке гинеа на терен.Замислете сеа место Милито (секоја чест за човеков) да го имавме еден Агуеро или Торес .Тек тогаш скудето за милан ке си останеше само една мисловна именка (за хендикепот Бенитез нејкам ни да зборам)
поздрав и Forzza INTER Amala

Разликата е тоа шо Бранка и Морати мислеа дека ќе терет со тренер кој е две класи подолу од Мурињо, без Балотели и мотивацијата ќе остане иста кај играчите. Аха да.
Исто и не ги болеше к*р ко видоа Ибрахимович и Робињо во најголемиот конкурент за титулата ги зедоа, тие тогаш биле влезени во некој си филм дека Ибрахимович заборавил фудбал да играт и шо да трошат пари за трансфери, освоија овие тројна круна, ќе можат истите пак и без тренер да земат се. За наша (не)среќа, Ибра ги "разбуди" и почнаа да пазарвет. Дали прекасно e сево ова, ќе видиме.

Тоа е разликата од летото и сега.

Момци,во Интер Фан Клуб-Албанија пишуваат дека според некое ново правило на УЕФА,Пацо има право да игра во ЛШ. Да не знае некој нешто поише за ова ?

^ и јас прочитав исто дека и Торес ќе има право да игра во ЛШ со Челзи...

^ и јас прочитав исто дека и Торес ќе има право да игра во ЛШ со Челзи...
мислам дека тие што играле во ЕВРОПА ЛИГА имаат право да се регистрираат за во ЛШ...

Еве и линк,али ја колку што можам да разберам,ова важи од следната сезона..?

Пацини нема да може затоа што играше КВАЛИФИКАЦИИ за ЛШ,исто и Касано играше па нема да може да игра за нас.

Кај е Syn да ми објасни како тоа Абрамович се спрема за ФФП или како и да беше таа кратенката.
60милиони евра за Торес, баш е штедлив.
Тоа што на Морати му е веќе преку глава да фрла пари е друга работа, и си нема врска со ФФП и такви ствари.

баталете бе тоа правило незнам што ве лажат како мали деца!
фер плеј, колку заработил толку потрошил. еве ви директен начин како се заобиколува правилото.
Морати му дава на тронкети провера 200 М евра, Пирели наместо 10 М евра спонзорство за натписот ќе даде 200 милиони евра, ете пари за трансфери, ете и за плати и фер плеј и се.
бош муабет се тоа фер плеј!!!

Кај е Syn да ми објасни како тоа Абрамович се спрема за ФФП или како и да беше таа кратенката.
Тоа што на Морати му е веќе преку глава да фрла пари е друга работа, и си нема врска со ФФП и такви ствари.

Грешка си . Не се 60 милиони :) . Додај ги и парите од Давид Луиз уште некој 20 милиони евра и излегува бројка од околу 80 милиони , ако не и повеќе

Грешка си . Не се 60 милиони . Додај ги и парите од Давид Луиз уште некој 20 милиони евра и излегува бројка од околу 80 милиони , ако не и повеќе

Грешка си . Не се 60 милиони :) . Додај ги и парите од Давид Луиз уште некој 20 милиони евра и излегува бројка од околу 80 милиони , ако не и повеќе
Поентата ми беше дека ако сака да се купи некој играч ќе се купи, и не се гледа дали има некое правило или нема, а плус тоа правилото не е за сега туку за некоја си година-две...
Но нема врска ќе се задоволиме ние со Јамаха и Кавасаки...

Ти од кога почна да навиваш за Интер, чисто информативно ме интересира, 2006 летото ?
Ако не, тогаш би требало да знаеш дека Интер до сега никогаш не дале толкава сума за 1 играч, би требало да знаеш дека не е прв пат да имаат анемично лето, имаа и едно лето каде потрошија само 5м евра, би требало да знаеш дека кога Морати даваше големи суми за 1 играч ( Роналдо, Виери ) сезоните ги завршуваа со 0 титули ...

Единствената грешка ( која за жал е голема ) на Морати и Интер од ова лето беше поставувањето на Бенитез за тренер на екипата, засилувања како и да е вети по крајот на истото ( нешто што и сега го исполни со тоа што Ранокија ги замрсе сметките бидејќи наместо да атакуваат на играч плус беа приморани замена на Самуел да бараат. ) , до Јануари имаа и кадар и можности сеуште да бидат дел од битката за титула а не да губат од аматерски екипи кои наликуваа на Барса против Интер. Грешката е што проценија дека Бенитез е добар за замена на Мурињо а испадна нешто сосем спротивно, дури и да му ги донесеа бараните играчи, Кајт и Маскерано, разлика некоја позначителна немаше да има, дури и подобро е што не дојдоа они од проста причина што никад немаше да го добијат Пацини ради Кајт, а Маскерано ќе беше товар повеќе и со дадени пари за него и со плата, а не е нешто посебно и е тип на играч кој никаква разлика немаше да донесе во играта на Интер, моментално му е резерва на Бускетс од што е добар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom