Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лусио и Камби неизвесни, Снајдер се враќа. Пацини и Ето у напад, Милито на клупа. Ако Камби не игра, ќе треба Карја да игра у среде, заедно со Мота и Занети.. не ми праи ќејф тоа ама што да се праи. У одбрана Маикон и Ранокија се сигурни мислам.. ако Лусио не биде фит(а не верувам да не биде) Кордоба место него...(EDIT - море овој повреден е :) ) а лево веројатно Киву.. ама ја сакам уште одма да го видиме Нагатомо.. :)

EDIT - Ако Лусио не биде фит, веројатно Киву ќе игра централно а џапан ќе дебитира.. :)
Лусио не е више неизвесен, сигурно нема да игра. Изглеа ќе биде 1 месец во аут...
Кордоба и Камби се неизвесни, ама мислам дека поише шанси има да играат...

Цезар
Маикон - Ранокија - Кордоба - Киву
Занети - Камби - Мота
Снајдер
Пацини - Ето

Napravivme razmena samo so samurajov so Santon, ili ima nekoi klauzuli tamu, pa da ne sakaat da ni go vratat Santon na krajot?

Napravivme razmena samo so samurajov so Santon, ili ima nekoi klauzuli tamu, pa da ne sakaat da ni go vratat Santon na krajot?
Ние имаме право да го купиме Нагатомо за 4м на крај на сезона а они немаат право да го купат Сантон, освен ако ние нејќеме да го продадеме... така мислам.

Кој малер двајцата стопери ни се повредија , доколку Кордоба и Камби не се подготвени , мислам дека Лео ќе го врати Киву централно заедно со Ранокија , а лево ќе си игра јапонецот .

---------------Цезар-------------

Маикон--Ранокија--Киву--Јуто

----Занети---Мота---Карја----
------------Снајдер-------------

------Пацо/Милито--Ето-------

Сега баш ќе биде интересно Лео со кого ќе почни , Милито или Пацини ...

Kolku sve pari potrosivme/ke potrosime za vo slucaj gi zadrzime site pozajmeni igrachi + tie sto gi kupivme (avstrijcite, kastanjos, pazzini) ?

Кој малер двајцата стопери ни се повредија , доколку Кордоба и Камби не се подготвени , мислам дека Лео ќе го врати Киву централно заедно со Ранокија , а лево ќе си игра јапонецот .

А може и Матераци да го игра наместо Киву.
Со Милан имаше една грешка и од таа грешка настрадавме а во другиот дуел (незнам со кој) изигра доста подобро од моите очекувања, така да ништо чудо и Матераци да го видиме во првиот состав

Jonze , Пацини 12 милиони , а ако сакаме да го задржиме јапонецов 4 милиони ќе треба да им платиме . Карја е само на позајмица . А за децана незнам колку платија , ама сигурно многу малце , оној Холанѓанецон ако вреди некои милионче иначе другите не стигаат до таму :) , се на се 16-17 милиони ...

me2 , во право си и ти до некаде , еве гледам јапонецон не бил денес на тренинг , голема е веројатноста Матрикс да игра ...

Ова му преостанува на Пандев до крај на сезоната ако не и понатака

15xcwl.jpg

Ова му преостанува на Пандев до крај на сезоната ако не и понатака

15xcwl.jpg
Ќе си седи на клупа до Јуни, после здравје нека е ќе си бара клуб, само не ми е јасно зошто уште во овој преоден рок не го напушти клубот.
Можда на Надица и е подобро во Милано него ли во Ново Село :icon_lol:

не се ветрејте, одма го продадоа пандев.....

не е проблем може дури и да си експериментира со Бари... не се истата екипа од лани.. сега се многу послаби.. така да не гледам причина зашто со Ранокија и Киву не стартуваат како централни, а наМОТАГО лево... исто со Карја во средина со Занети и Мота... напад Ето Пацини...

Najverojatno Materazzi kje igra kako stoper. I ne veruvam deka Leo ke rizikuva so Sneijder od prva minuta. Poverojatno e deka ke igra Pandev ili Coutinho.

Najverojatno Materazzi kje igra kako stoper. I ne veruvam deka Leo ke rizikuva so Sneijder od prva minuta. Poverojatno e deka ke igra Pandev ili Coutinho.

Можно е и тоа што викаш , да им даде шанса у први 11 на Кутињо или Гочето .
А што е работата со Лусио . Па кога се повреди човеков , нели цела ја изигра .

Дечки се на се јас сум задоволен од зимскиов преоден рок.Е сеа ме интересира ако може некој кој е подобро упатен во тоа финансиско фер плеј правило да ми објасни зошто овие трансфери не се случија во летниот преоден рок?Која е разликата???Исто така ме интересира дали тоа фер плеј правило нема да важи во Англија?Видовте само вчера што се случи,а да не зборам за Ман. Сити...Друго што сакав да прокоментирам е дека според мене летоска се направи голем пропуст што не се продадоа Милито и Мајкон.Убава пара ке земевме за нив.Со тие пари ке донесевме поперспективни (помлади) и по гладни за успех играчи кои ке гинеа на терен.Замислете сеа место Милито (секоја чест за човеков) да го имавме еден Агуеро или Торес .Тек тогаш скудето за милан ке си останеше само една мисловна именка (за хендикепот Бенитез нејкам ни да зборам)
поздрав и Forzza INTER Amala

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom