Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Читам самурајот сме го зеле....не знам дали е добар трансферот или лош бидејќи треба да почекаме овај нинџата да изигра неколку натпревари за Интер па да видиме што бек е всушност....сега засега овој трансфер ни оди во прилог со тоа што тимот ќе профитира од негови дресови во далечниот исток и фудбалски фанатици што ги има во огромен број во Јапонија...

Лусио и Камби неизвесни, Снајдер се враќа. Пацини и Ето у напад, Милито на клупа. Ако Камби не игра, ќе треба Карја да игра у среде, заедно со Мота и Занети.. не ми праи ќејф тоа ама што да се праи. У одбрана Маикон и Ранокија се сигурни мислам.. ако Лусио не биде фит(а не верувам да не биде) Кордоба место него...(EDIT - море овој повреден е :) ) а лево веројатно Киву.. ама ја сакам уште одма да го видиме Нагатомо.. :)

EDIT - Ако Лусио не биде фит, веројатно Киву ќе игра централно а џапан ќе дебитира.. :)

Можда на Леонардо ќе му текне она што на Мурињо и Манчини ич не им текнуваше, а тоа е да се игра Киву како централен, каде што според мене ќе биде многу подобар отколку како бек. Иако во последно време се подобар и подобар е како бек. Маикон, Лусио (ако не е повреден, ако не Кордоба), Киву и овој Намотаго. Централен дефанзивец му е природната позиција на Киву, а не бек, па дури и играч од средината каде што едно време го играше Манчини.

Играме против Бари кои не се нешто нај нај у последно време, како што беа лани да речеме. Добро би било да се проба со вакво нешто доколку Лусио не е достапен.

Добро е што Снајдер се враќа..тоа значи дека сега ќе бидиме 50% посилни од што бевме претходно и можеби ќе го видиме вистинскиот Интер од минатата година кога овие екипчиња како Удинезе,Киево,Бреша,Чезена..... ги праевме мармара..сега и во нападот имаме еден тон(а можи и два) алтернативи од Пацини-Ето во нападот и на клупа Пандев-Милито и младиот Кутињо како крило и плеј....значи сега треба само тимот да заигра и да очекуваме подобри резултати таман за пред дуелот со Баерн Минхен каде се надевам дека нема да се посрамотиме и достојно ќе се претставиме како бранител на трофеот веднаш во осминафиланиот дуел(само снајдер да е жив и здрав дотогаш)!

Читам самурајот сме го зеле....не знам дали е добар трансферот или лош бидејќи треба да почекаме овај нинџата да изигра неколку натпревари за Интер па да видиме што бек е всушност....сега засега овој трансфер ни оди во прилог со тоа што тимот ќе профитира од негови дресови во далечниот исток и фудбалски фанатици што ги има во огромен број во Јапонија...

колку што јас го гледав на Светското, против Рома и на уште една утакмица, за мене е одличен лев бек, плус го земавте баш кога игрaчот е во полна пареа и ги прикажува своите најдобри игри

колку што јас го гледав на Светското, против Рома и на уште една утакмица, за мене е одличен лев бек, плус го земавте баш кога игрaчот е во полна пареа и ги прикажува своите најдобри игри
На азискиов куп колку што можев да забележам неговата игра наликува на онаа на Маикон што значи дека добивме и лев пробивен бек, а не како до сега левиот само до центар идеше а за напад не ни размислуваше ( Занети, Киву....) ипак мислам дека со него добиваме и на брзина и на интензитет барем во играта од нападот, за одбрана не знам не го пратев бањ нај нај

На азискиов куп колку што можев да забележам неговата игра наликува на онаа на Маикон што значи дека добивме и лев пробивен бек, а не како до сега левиот само до центар идеше а за напад не ни размислуваше ( Занети, Киву....) ипак мислам дека со него добиваме и на брзина и на интензитет барем во играта од нападот, за одбрана не знам не го пратев бањ нај нај

брз е, физички спремен, трча како коњ,има добри дриблинзи, али нема техника како Маикон и добро изграден шут и центаршут...

Нека трча битно и нека нафрла ваљда ќе научи ако не знае :P

Еве ме и мене,го поебав цел нет на 29 не ми се верува па морав да чекам де вечерва(1 ви) за да се пуштам!Иначе да кажам нешто за утакмицата со Палермо,најзаслужни за победата се Цезар и Пацини каде со вториов добивме одличен голгетер и сега со Ето ке прават парче! Гледам сме го зеле Нагамото,ај со среќа нека е баш сакам да видам за што играч станува збор!

Еве ме и мене,го поебав цел нет на 29 не ми се верува па морав да чекам де вечерва(1 ви) за да се пуштам!Иначе да кажам нешто за утакмицата со Палермо,најзаслужни за победата се Цезар и Пацини каде со вториов добивме одличен голгетер и сега со Ето ке прават парче! Гледам сме го зеле Нагамото,ај со среќа нека е баш сакам да видам за што играч станува збор!

Не го ставај на Аватар ... No matter what - Иначе ке ургирам да те банираат од фан клуб :))

Не го ставај на Аватар ... No matter what - Иначе ке ургирам да те банираат од фан клуб :))

епа глеај сеа го стави мурињо, осасуна го тепа реал,што повеќе муабет:)

Кире најубаво брат ти да си ставиш од тебе слика на Аватар,нека те следи тебе несреќа а не другите :)

епа глеај сеа го стави мурињо, осасуна го тепа реал,што повеќе муабет:)
Ме заеба на спортска Реал,сам сум си баксуз !

--- надополнето ---

Кире најубаво брат ти да си ставиш од тебе слика на Аватар,нека те следи тебе несреќа а не другите :)
Од Пацини нема шанси да ставам,бегај после гол нема да даде!

^ Стави го Ибра, Бонера, Антонини, некој од нив. Еве Легро им дојде, можеш и него, баш е онаков дечко за на аватар. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom