Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со среќа нека му е на џапанацов :)
сантон нека се сстегни во чесена па да си го вратиме пак :)

Значи го лапмавме овој Нагамато,одлично одлично го пратев баш машина е дечкото ора по таа лева страна.Конечно се оформивме и очекувам успеси понатаму :)

Сепак Бенитез бил во право, потребни ни биле засилувања :)

Него, ќејф ми прави што имаме Јапонче во тимот, уште таков ни фалеше.

Ѕвер е Јапанчево верујте ми!!!Како стрела е брз + има прецизни центаршутеви.Он од лево ,Мајкон од десно - има да врштат топки во 16-сетник.Не заборавајте дека имаме експерт за голови од нафрлени топки (читај Пацини).Се надевам само дека нема да му влијае притисокот што ке игра за Светскиот Шампион :-)
А и условиве под кои е земен многу ми се допаѓаат

Сепак Бенитез бил во право, потребни ни биле засилувања :)
Уште еднаш ако спомнеш дека Бенитез бил во право ќе те утепам од црвени. Прашај го Деко колку болат моиве :)

Човече, не замараа месец дена со муабети за Санчез, Форлан, Нејмар, Ганзо, Вивиано... и за три дена донесоа тројца играчи кои никој жив не ги спомнуваше и дадоа тројца кои на крај памет не ни паѓаше дека во јануари може да си заминат... Луд клуб...

Уште еднаш ако спомнеш дека Бенитез бил во право ќе те утепам од црвени. Прашај го Деко колку болат моиве :)

Човече, не замараа месец дена со муабети за Санчез, Форлан, Нејмар, Ганзо, Вивиано... и за три дена донесоа тројца играчи кои никој жив не ги спомнуваше и дадоа тројца кои на крај памет не ни паѓаше дека во јануари може да си заминат... Луд клуб...
Да ве рчнам малце :) Не продужувајте за Бенитез, ве молам, не враќам на никој :)

Иначе само за Санчез беше делумно точно, другите беа чисти шпекулации, но сепак се донесоа играчи кои никој не помислуваше дека ќе дојдат. Сепак најмногу мерак ми прави Пацини.

^ Д

Негоооо... Имаше еден интересен коментар, што значел специфичниот начин на прославување на головите на Пацини

"Pazzini points to his eyes supposedly but it looks like he's trying to lick a chick's pussy" : )))))

А уствари...

"No, it's a joke between him and Toni, they got it from the physio at their time in Fiorentina, Toni does the "can you hear?" gesture while Pazzini does the "can you see?" gesture. "

Морав да се самоцитирам :) Одамна пишав : ) Ќе барам copyright! : ))))

How_do_you_lick_a_vagina__by_Mr_YAOI.jpg

pazzo pazzo GOOOOL!!! :)

Ushte samurajov ni faleshe...

Ако бе , со самурајот ќе шиткаме дресови во Џапан а може сони и хонда ќе сакаат да се спонзорираат кај нас

Абе а за колку пари го земавме Самурајов , никаде не прочитав !!

179681_181983228507365_112951102077245_414216_1732866_n.jpg

Да не го тупат биланезиве , да си прашам тука - ова не е уствари Моџи у колава ? If so - EPIC FAIL се значи стварно :D Иновативност 0 :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom