Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пенали,колку време го неам гледано Интер на пенали да игра.Ранокиаа ауу како не ја зафати подобро таа со глава на крај :vozbud:

Сан мене не ме интерсира што давал порано пари и што купувал порано...реално гледано цел свет гледа дека очајно ни се потребни засилувања во средниот ред и нападот и сега ти ми споменуваш што трошел Морати на времето(кад сам био млад) и утките што ги правел со трансферите...!...како можи Милан да го земи ван бомел без пари за оваа полусезона??..нашиве што правеа за тоа време??..се тешат дека имаме доволно квалитетен состав за да продолжиме понатаму??..зарем не гледаат дека без Мајкон сме за никаде и сме на рамниште со Палермо??...
Убаво реков ја ... Football Manager.
Tи што мислеше ? Вечно ќе траат тие давачки ? Милан вечно даваше пари за трансфери во тек на летни трансфер периоди ? Што направија по Кака ? Што направија пред 2 години, 3, и слично.
Се знаеше кад-тад дека тоа ќе ги удри, али џабе тука ќе се објаснува што и како, Морати за тебе или вас ќе остане стиснат и тоа е тоа, истиот оној Морати кој секогаш кога можеше даваше, и истиот тој стистнат Морати кој сега му гради на Интер свој стадион.

Али ти тие работи нормално не можеш да ги видиш, еден обичен рандом фан си од Мкд ко мене и кој мрчи по форуми дур тепа слободно време. Као можеш да кажеш дека не те интересира порано што се случувало, па не се случувало истово у Лацио, у истиот овој Интер се дешавало, али реков, не си навикнат на вакви периоди и тоа е проблем кај тебе. Ја за разлика од тебе го очекував овој дебакл многу одамна на трансфер пазарот, уште кога видов што рече Паолило пред точно една година, така да нема потреба сега да фантазирам и да очекувам да даде тимов над 40м евра за нови играчи ...

После 113 минути, Пандев шутна кој гол. Јуууууј човече,. Нема потреба да игра како напагач, крило или плеј повеке би му одговарало доколку се ослободува побрзо од топката. Ајде пеналчики па што биде нека биде..

ПС. Пандев ако шутира мислам дека ќе утне. ( Ако не е изваден, пошто не ја следев цела утакмица.)

Барем ни се исплатија 120минути мачење на терен...
Кастелаци мен оф д меч.
Останатиот дел од тимот мизерен.

Се изморија, али ај, битно се пласиравме полуфинале. Форца Интер :)

Фала богу заврши утакмицава, срека во наша корист.Кастелаци плукај повеке во ракавиците за друг пут,,,

Не ми се верува еј ( воопшто не очекував ваков епилог ), ги елиминираа Наполи али продолжи традицијата без давање на гол на овој терен.
Друга работа, 4ца леваци шутираа у пенал рулет и сите погодија, а мене левучариве најризични ми биле за пенали ...

Честито, иако очекував денес елиминација, бар не сврзаа 2 порази по ред, не дека овој нешто ќе значеше, али колку толку моралот да им се подигне по оној пораз во Удине, да се надеваме дека со Дејо не е нешто сериозно иако делуваше дека е, и со среќа нека им е у наредни мечеви, потребна е серија на добри резултати во период кога следуваат и те како тешки наптревари, јака им душа.

п.с. И бар Пацо да дојде до 31ви, ваљда неповикувањето на Бијабијани денес не било случајно.

Убаво реков ја ... Football Manager.
Tи што мислеше ? Вечно ќе траат тие давачки ? Милан вечно даваше пари за трансфери во тек на летни трансфер периоди ? Што направија по Кака ? Што направија пред 2 години, 3, и слично.
Се знаеше кад-тад дека тоа ќе ги удри, али џабе тука ќе се објаснува што и како, Морати за тебе или вас ќе остане стиснат и тоа е тоа, истиот оној Морати кој секогаш кога можеше даваше, и истиот тој стистнат Морати кој сега му гради на Интер свој стадион.

Али ти тие работи нормално не можеш да ги видиш, еден обичен рандом фан си од Мкд ко мене и кој мрчи по форуми дур тепа слободно време. Као можеш да кажеш дека не те интересира порано што се случувало, па не се случувало истово у Лацио, у истиот овој Интер се дешавало, али реков, не си навикнат на вакви периоди и тоа е проблем кај тебе. Ја за разлика од тебе го очекував овој дебакл многу одамна на трансфер пазарот, уште кога видов што рече Паолило пред точно една година, така да нема потреба сега да фантазирам и да очекувам да даде тимов над 40м евра за нови играчи ...

Очигледно неможиш да ме разбериш, па и со тебе дискусиите немаат крај па решив да не ти реплицирам за истото иако морам да ти напоменам не очекував да даваат над 30-40 милиони но барем нека купат едно просечно засилување за на клупа колку да не останиме без играчи бидејќи вака во ваквите ситуациии екипата и резултатите ќе трпат и годината отиде јабана....јас никаде не спомнав буквално како тебе дека Морати е циција и дека не дава пари..за минатото спомнав не ме интересира бидејќи нови сезони идат,нови надежи,нови играчи,барем нека не очекуваат дека ќе освоиме трофеј со овој тим,...уште еднаш ти пвоторувам..поради тоа што во моментов пари се штедат на големо и се поркавиаат долговите и се гледа на не влезиме уште 100 милиони во зијан, тука на теренот екипите не срамат и ние ќе останиме на крајот со прстот враце..ионака не очекував трансфери од 40-50 милиони !

--- надополнето ---

Друга работа, 4ца леваци шутираа у пенал рулет и сите погодија, а мене левучариве најризични ми биле за пенали ...

.

Иначе стручно докажано било таму од некојси тренер дека левичарите биле многу лоши изведувачи на пенали!

Ја мислев ке испаднеме али ок мило ми е што поминавме нормално,иначе Кастелаци стварно се покажа како одлична замена и нејќам да слушнам лош збор за него! Пандев да промашеше пенал мислам дека ке го чекаа уште поголеми свирежи на Меаца,иначе ми се допадна играта на Ранокиа башка спаси и чист гол коа ја извади со глава!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom