Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво реков ја ... Football Manager.Сан мене не ме интерсира што давал порано пари и што купувал порано...реално гледано цел свет гледа дека очајно ни се потребни засилувања во средниот ред и нападот и сега ти ми споменуваш што трошел Морати на времето(кад сам био млад) и утките што ги правел со трансферите...!...како можи Милан да го земи ван бомел без пари за оваа полусезона??..нашиве што правеа за тоа време??..се тешат дека имаме доволно квалитетен состав за да продолжиме понатаму??..зарем не гледаат дека без Мајкон сме за никаде и сме на рамниште со Палермо??...
Убаво реков ја ... Football Manager.
Tи што мислеше ? Вечно ќе траат тие давачки ? Милан вечно даваше пари за трансфери во тек на летни трансфер периоди ? Што направија по Кака ? Што направија пред 2 години, 3, и слично.
Се знаеше кад-тад дека тоа ќе ги удри, али џабе тука ќе се објаснува што и како, Морати за тебе или вас ќе остане стиснат и тоа е тоа, истиот оној Морати кој секогаш кога можеше даваше, и истиот тој стистнат Морати кој сега му гради на Интер свој стадион.
Али ти тие работи нормално не можеш да ги видиш, еден обичен рандом фан си од Мкд ко мене и кој мрчи по форуми дур тепа слободно време. Као можеш да кажеш дека не те интересира порано што се случувало, па не се случувало истово у Лацио, у истиот овој Интер се дешавало, али реков, не си навикнат на вакви периоди и тоа е проблем кај тебе. Ја за разлика од тебе го очекував овој дебакл многу одамна на трансфер пазарот, уште кога видов што рече Паолило пред точно една година, така да нема потреба сега да фантазирам и да очекувам да даде тимов над 40м евра за нови играчи ...
Друга работа, 4ца леваци шутираа у пенал рулет и сите погодија, а мене левучариве најризични ми биле за пенали ...
.