Ја па ваквите ко тебе не можам да ги сватам што тераат на претпоставки без да читнат нешто од околу. Ето, Занети, Милито, Матераци, сите тие излегоа во јавност и кажаа што Се се случувало под водство со Рафа со тоа што Ето дури и кажа кога почнале проблемите внатре во тимот, по мечот со Јувентус. Ако еден играч на тимот каже пред медиуми дека Рафа бил собраќаец во формула 1 болид, што повеќе ? Ќе чекам некој од форум кајгана да ми објаснува дека Рафа сепак бил добар, што е уствари тешка бламажа, мене срам би ми било такво нешто да кажам, поготово кога и играчи на тимот цртаат колку он ете, чинел.
A и не само играчиве што збореа, она што тој им го кажал пред Атлетико, па тоа па, да им кажеш на играчи пред старт на сезона да дадат се од себе зашто ова е последното нешто големо што можат да го освојат ... па треба ли тука да се објаснува што значи всушност оваа реченица за тимот.
Убаво вчера напишаа на една колумна на fcinternews, тоа што Мурињо го создаваше за екипата, Рафа го сруши, колку пати само тука истово ние сме го пишале, али и не ни треба човек да е многу интелигентен за да го свати ова, просечно iq треба да има.
Апсурдно е да се спомиња Рафа во контест дека бил добар после Се што излезе во јавноста а беше криено од медиуми дур он беше дел од тимот, Лео за нецел месец имаше серија од 4 победи ( а тимот не беше комплетен ), Рафа за пола година серија од 3 победи имаше и тоа само во 1 наврат, во Септември, по таа серија тимот
ниту еднаш не успеал да сврзе две или повеќе победи по ред, тоа изгледа дека Рафа чинел, или дека играчите биле цедени, може затоа он не ги цедеше, ги спремаше за наредната година. :tv: