Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Хулио Цезар + 2ца голмани

2. Ранокија, Самуел, Лусио, Кордоба, Киву, Маикон, Занети, Сантон

3. Камбиасо, Т. Мота, Станкович, Снајдер, Кутињо, Гансо

4. Милито, Ето, Пандев, Санчез

+ Оби, Алибек, Нванко

= 24ца ... тамам!

Едит: Сантон го заборавив...

zarem seuste go gledas pandev del od inter :nesum: jas se nadevam deka do leto suazo,muntari,biabiany,i pandev ke zaminat.

Фала му на бога не сум умрел,жив сум.Пак заладува Биланело,ама времето е променливо,можеби ќе затопли.Добро е што цел месец јануари те немаше па еве при крајот на месецот се јавуваш барем еднаш.Само така продолжи да се јавуваш,еднаш месечно а јас да продолжам да те зезам останатото време!

Фала му на бога не сум умрел,жив сум.Пак заладува Биланело,ама времето е променливо,можеби ќе затопли.Добро е што цел месец јануари те немаше па еве при крајот на месецот се јавуваш барем еднаш.Само така продолжи да се јавуваш,еднаш месечно а јас да продолжам да те зезам останатото време!

Абе него цели 5 години го немаше :D

ЖИТИ ИНТЕР КИРЕ !!!!!!!!
Еве го стаив ај може ке му тргне :toe:,иначе заборавив преска да пишам мислите дека после волку удари денес што ги заработи Санчез ке сака да дојде кај нас?

--- надополнето ---

Пандев во Интер е типична македонска печалбарска приказна. Потпиша милионски договор, си ја обезбеди иднината, се ожени, му се роди дете, и сега сакате да игра фудбал :toe: . Очекувајте ако продолжи вака во следните натпревари, ако го свиркаат се повеќе и повеќе, ќе си се повреди и мирно ќе си зема платичка :toe: . Тешко ќе може и да го продадат на друга екипа. Тешко дека ќе го видиме оној Пандев од Лацио кој сам играше против еден Реал, Јувентус ... Некогаш и парите се криви за формата на фудбалерите. Слична судбина за Суазо, Мансини, Кварезма ...
Останува да се надеваме дека нешто би се променило, а дефинитивно ни треба еден класичен напаѓач и Биабиани да го пратат пак на позајмица, не е за во Интер детето.

Пандев во Интер е типична македонска печалбарска приказна. Потпиша милионски договор, си ја обезбеди иднината, се ожени, му се роди дете, и сега сакате да игра фудбал :toe: . .

Јас одамна ова го тврдам и сеуште стојам на истото..едноставно џабе го критикуваме тука Пандев кога и 80% од нас да беа во иста ситуација немаше да бидат подобри од пиперкаров!..Ѓупска работа..се наполна пари,направи доволно слава со титулите и сега ќе легачи....како што напишав еднаш на темата за Мак.фудбалска репрезентација....Болна приказна сме ние македонците!

Forza Rafa :icon_lol:

Сеа тимот не ви чини ? .. а кога играа бедно под водство на Рафа тогаш Рафа не чинеше, неможам да ги сфатам тие фанови, ама нема везе, добро е да се лажеме дека некој тренер ја сјебал цела работа.

--- надополнето ---

п.с не ја гледав утакмицата, ама претпоставка е дека не растуриле у секој поглед, мислам и резултатот го говори тоа.

Чекајте има уште утакмици после еден кикс вие се откажавте разликата е 6 бода ( ако ја тепаме фиорентина ) што и не не многу.
Цел тим беше тапа ,а вие за Пандев се фативте. Кажете еден добар потег Ето што го направи на натреваров. Ни треба еден играч средина пошто Камбијасо, Станкович се веќе во години и неможат да го издржат ова темпо.
Пандев како џокер е супер.

Forza Rafa :icon_lol:

Сеа тимот не ви чини ? .. а кога играа бедно под водство на Рафа тогаш Рафа не чинеше, неможам да ги сфатам тие фанови, ама нема везе, добро е да се лажеме дека некој тренер ја сјебал цела работа.
Ја па ваквите ко тебе не можам да ги сватам што тераат на претпоставки без да читнат нешто од околу. Ето, Занети, Милито, Матераци, сите тие излегоа во јавност и кажаа што Се се случувало под водство со Рафа со тоа што Ето дури и кажа кога почнале проблемите внатре во тимот, по мечот со Јувентус. Ако еден играч на тимот каже пред медиуми дека Рафа бил собраќаец во формула 1 болид, што повеќе ? Ќе чекам некој од форум кајгана да ми објаснува дека Рафа сепак бил добар, што е уствари тешка бламажа, мене срам би ми било такво нешто да кажам, поготово кога и играчи на тимот цртаат колку он ете, чинел. :)

A и не само играчиве што збореа, она што тој им го кажал пред Атлетико, па тоа па, да им кажеш на играчи пред старт на сезона да дадат се од себе зашто ова е последното нешто големо што можат да го освојат ... па треба ли тука да се објаснува што значи всушност оваа реченица за тимот.

Убаво вчера напишаа на една колумна на fcinternews, тоа што Мурињо го создаваше за екипата, Рафа го сруши, колку пати само тука истово ние сме го пишале, али и не ни треба човек да е многу интелигентен за да го свати ова, просечно iq треба да има. :toe:

Апсурдно е да се спомиња Рафа во контест дека бил добар после Се што излезе во јавноста а беше криено од медиуми дур он беше дел од тимот, Лео за нецел месец имаше серија од 4 победи ( а тимот не беше комплетен ), Рафа за пола година серија од 3 победи имаше и тоа само во 1 наврат, во Септември, по таа серија тимот ниту еднаш не успеал да сврзе две или повеќе победи по ред, тоа изгледа дека Рафа чинел, или дека играчите биле цедени, може затоа он не ги цедеше, ги спремаше за наредната година. :tv:

Ја па ваквите ко тебе не можам да ги сватам што тераат на претпоставки без да читнат нешто од околу. Ето, Занети, Милито, Матераци, сите тие излегоа во јавност и кажаа што Се се случувало под водство со Рафа со тоа што Ето дури и кажа кога почнале проблемите внатре во тимот, по мечот со Јувентус. Ако еден играч на тимот каже пред медиуми дека Рафа бил собраќаец во формула 1 болид, што повеќе ? Ќе чекам некој од форум кајгана да ми објаснува дека Рафа сепак бил добар, што е уствари тешка бламажа, мене срам би ми било такво нешто да кажам, поготово кога и играчи на тимот цртаат колку он ете, чинел. :)

A и не само играчиве што збореа, она што тој им го кажал пред Атлетико, па тоа па, да им кажеш на играчи пред старт на сезона да дадат се од себе зашто ова е последното нешто големо што можат да го освојат ... па треба ли тука да се објаснува што значи всушност оваа реченица за тимот.

Убаво вчера напишаа на една колумна на fcinternews, тоа што Мурињо го создаваше за екипата, Рафа го сруши, колку пати само тука истово ние сме го пишале, али и не ни треба човек да е многу интелигентен за да го свати ова, просечно iq треба да има. :toe:

Апсурдно е да се спомиња Рафа во контест дека бил добар после Се што излезе во јавноста а беше криено од медиуми дур он беше дел од тимот, Лео за нецел месец имаше серија од 4 победи ( а тимот не беше комплетен ), Рафа за пола година серија од 3 победи имаше и тоа само во 1 наврат, во Септември, по таа серија тимот ниту еднаш не успеал да сврзе две или повеќе победи по ред, тоа изгледа дека Рафа чинел, или дека играчите биле цедени, може затоа он не ги цедеше, ги спремаше за наредната година. :tv:
Смешно е тоа дека Лео имал 4 победи по ред во Серија А, со кој тимови играше Интер? ..или демек ако беше Рафа во тимот Интер немаше да ги совлада тие тимови, па дојде спасителот Лео и се посра во Удине, на првиот сериозен тест за Интер под негово водство.

И не викам јас дека Рафа е светец и дека е најдобар, вината за неуспесите на Интер оваа сезона ја гледам во играчите и во раководството кое не зема некое квалитетно засилување.
А играчите може да изјавуваат дека Рафа ги заебал и дека атмосферата била мизерна, секој играч кој е во мизерна форма вината ја префрла на тренерот или на некој друг, само тој да не биди крив.
Толку.
Викаат живи били па видели, ае ќе се водиме според тоа..

Смешно е тоа дека Лео имал 4 победи по ред во Серија А, со кој тимови играше Интер? ..или демек ако беше Рафа во тимот Интер немаше да ги совлада тие тимови, па дојде спасителот Лео и се посра во Удине, на првиот сериозен тест за Интер под негово водство.

И не викам јас дека Рафа е светец и дека е најдобар, вината за неуспесите на Интер оваа сезона ја гледам во играчите и во раководството кое не зема некое квалитетно засилување.
А играчите може да изјавуваат дека Рафа ги заебал и дека атмосферата била мизерна, секој играч кој е во мизерна форма вината ја префрла на тренерот или на некој друг, само тој да не биди крив.
Толку.
Викаат живи били па видели, ае ќе се водиме според тоа..
Бенитез да ни беше тренер ке киксневме со Наполи дома и со Катанија на гости барем ја така мислам поради тоа што го упрпасти тимот!Лео барем цело време стои до линијата и ги мотивира играчите,додека Рафа само со тоа раката покажува нешто одвреме навреме:tapp:

Ej ej, немој, Сампдорија, Бреша, Киево, Лече, тука паѓаше Рафа, па Бреша дојде со серија од 5 порази по ред, Болоња не се победи а немаа тренер на клупа ...
И шо ми тераш на муабет дека Интер немале сериозен тест ? Наполи не се сериозен тест ? Ама за Рафа фановите Бреша е сериозен тест, или можеби Лече, незнам, никој не може нив да ги свати.
И Катанија не беше сериозен тест гости, тим кој лани се прошета во дуелот со Интер и тим кој сезонава само еднаш имаше загубено дома до дуелот со Интер.

И не заборавај дека со Наполи беа без Ето, Цезар, Снајдер, тројца првотимци и клучни играчи, али нејсе, Лео до сега немал сериозен тест, ова само од фан на Рафа може да се чуе. :)

Не е до сакатиот диригент, до оние што свират е, таков ти е муабетот. Ама па нормално ке се изигнорира фактот дека за неполна година Интер сврзал само една серија на победи со Рафа, и тоа у Септември, уште лето било ...
Може и до времето e, есен-зима ( да беше малце потопло и Бреша дома ќе паднеше ), па и тоа за Рафа фановите може да е изговор само за да се тера муабетот дека дебелиот бил добар, мене не би ме чудело. :)

Ја незнам што виделе толку добро во Бенитез што мислат дека не бил крив за ситуацијата во Интер,знам дека само во една работа е добар а тоа е во правење крофни:tv:! После утакмица обавезно кажуваше дека сме имале карактер па макар и сме изгубиле 3-1,овој човек според мене ке биде запишан на црната листа во исоријата на Интер!

Бенитез да ни беше тренер ке киксневме со Наполи дома и со Катанија на гости барем ја така мислам поради тоа што го упрпасти тимот!Лео барем цело време стои до линијата и ги мотивира играчите,додека Рафа само со тоа раката покажува нешто одвреме навреме:tapp:
Да бе Кирца, ваљда денес Лео цел меч дремел на клупата и не стоел на аут линијата, па за тоа загубиле.
Е тоа е смешното...

Ej ej, немој, Сампдорија, Бреша, Киево, Лече, тука паѓаше Рафа, па Бреша дојде со серија од 5 порази по ред, Болоња не се победи а немаа тренер на клупа ...
И шо ми тераш на муабет дека Интер немале сериозен тест ? Наполи не се сериозен тест ? Ама за Рафа фановите Бреша е сериозен тест, или можеби Лече, незнам, никој не може нив да ги свати.
И Катанија не беше сериозен тест гости, тим кој лани се прошета во дуелот со Интер и тим кој сезонава само еднаш имаше загубено дома до дуелот со Интер.

И не заборавај дека со Наполи беа без Ето, Цезар, Снајдер, тројца првотимци и клучни играчи, али нејсе, Лео до сега немал сериозен тест, ова само од фан на Рафа може да се чуе. :)

Не е до сакатиот диригент, до оние што свират е, таков ти е муабетот. Ама па нормално ке се изигнорира фактот дека за неполна година Интер сврзал само една серија на победи со Рафа, и тоа у Септември, уште лето било ...
Може и до времето било, есен-зима ( да беше малце потопло и Бреша дома ќе паднеше ), па и тоа за Рафа фановите може да е изговор само за да се тера муабетот дека дебелиот бил добар, мене не би ме чудело. :)

Syn незначи нешто ако прокоментираш дека ќе било овака ќе било онака со Рафа или да браниш некои ставови, па да се смета тоа како негов фан, најмалце сум јас негов фан(Бенеамата е фанот :icon_lol: ), на почеток на сезона неќев да дојди тој во Интер, ама ете се деси...тимот што ја усра работата ја усра, и со Мурињо имаше такви испади во првата сезона, па на крај славевме титула.
Уствари коа ќе се сетам што се коментираше кога дојди Лео во Интер дека е донесен за да подобри мотивација, игра..па и јасно ми е зошто овој пораз не боли, не се бориме за титула, туку за колку-толку намалиме разлика на Милан и да обезбедиме место во ЛШ за наредната година, се друго ќе биди + што ќе се направи.

п.с ме мрзи да се „расправам“ на оваа тематика, крајот на сезоната ќе покажи многу работи..ваљда до тогаш малце од малце ќе го испечи занаетот Лео.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom