Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.683
- Поени од реакции
- 49.104
Поентата ми беше дека колку што Меси заслужил златна топка, или колку што Иниеста заслужи место пред Снајдер ( поприлагодно у муабетов ), толку и овие тројца заслужиле да бидат ставени пред Серџо, или Сторари, сеедно.Батали се златна топка немора да се вадиш , нема везе само да те потсетам колку страни ме убедуваше![]()
Не сум контрадикторен мајселф не се секирај за мене , не бев толку гласен за Снајдер да ја добие златната топка колку што бев гласен за да биде у првите тројца
Друг пат немора толку да убедуваш некој
Позз од Цезар
Така да, да, контрадикторен си али глупо е да ти барам постови, си знаеш и самиот, ако за тебе голман што прави аматерски грешки 2 најважни мечеви у сезона е најдобар во Серија А, за мене не е, енд оф стори, се знае епитетот најдобар кој може да го има, у секој случај, не една од можните причини што Интер лани ке останеше со титула минус, у пакет со Мунтари, Балотели и ИФФ.
И самиот Мурињо, барај му изјави ако не те мрзи, кажа дека губеле бодови по нетипични грешки на тимот а ова го кажа по нерешениот со Фиорентина, меч каде Цезар ја направи и втората грешка по онаа со Рома во рок од 2 недели, каде тимот прими гол а со тоа и изгуби драгоцени бодови а и првото место на табела.
Да беше Цезар голман на Јуве, со исти такви изданија, и ти ке беше со овој став, али за разлика од тебе, не терам на чакии за некој само ради тоа што е играч на Интер.

Реално глеам, претерано ќе е он да биде прогласен за најдобар, зашто не беше колку и да се трудиш да ме убедиш у спротивното, смешните интервенции и паѓањето на топка од раце по млак удар у секој случај не можеш да му ги избришеш. :smir:
п.с. Да дополнам само, ти тврдеше дека Цезар е најдобриот голман на светот, па видовме колку се закити со таа награда ... чисто информативно, да те потсетам и ја тебе нешто, кога веќе наградите ти се мерило, гледам колку си бил у право.