Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше минимум 2ца кои имаа подобра сезона од неговата на тој план, ги набројав, муабетот ми е ако победи, не што е вметнат, за у тројца најдобри да, е, али најдобар голман лани не беше башка, ко што реков, изборов е смешен со Сиригу и оној од Наполи а се изоставени Серџо и Сторари кои ги имаа сезоните на своите кариери.
Не е битно, сеедно, него излезе инфо за Мунтари у Тотенхем за 12 милиони евра. Не е по грешка ставена двојката, ниту пак сум заборавил точка меѓу двете бројки, за бројот дванаесет станува збор. :)

12м. незнам што чекаме :) :toe:

Абе луѓе, да ставевте видео од последните победи на Интер, како на пример онаа против Болоња, на сајтот...

Првиот тренинг на Кутињо откако се враќа од повреда.

Абе луѓе, да ставевте видео од последните победи на Интер, како на пример онаа против Болоња, на сајтот...
Провери пак за видеата.
Сакав да кажам ако ни понудат 12м ич не треба да чекаме :)
Ако некој понуди толку сам си потпишал упат за во лудница.

Не е битно, сеедно, него излезе инфо за Мунтари у Тотенхем за 12 милиони евра. Не е по грешка ставена двојката, ниту пак сум заборавил точка меѓу двете бројки, за бројот дванаесет станува збор. :)
Англичаниве се луди... после се прашувате зошто Санчез вредел 25 милиони.... ќе испука Челзи 30 и што ќе им правиш...

Англичаниве се луди... после се прашувате зошто Санчез вредел 25 милиони.... ќе испука Челзи 30 и што ќе им правиш...

Абе ја коа ви викам вреди Мунтари, вие се прајте „стручњаци“ :icon_lol: :)

Хари Реднап беше менаџер на Портсмут кога играше Суљо ваш во Англија, ништо чудо да си го сака назад, ќе прави три тима :D

Мене ме плаши само за 12 милиони евра да не се испијанат од среќа во раководствово и да им го дадат и Оби гратис :pos:

Oва со Цезар е ала изоставувањето на Снајдер за Златна топка :)
Серџо од Рома го нема, а беше фантастичен лани, исто и Сторари кој такоџе беше феноменален за Сампдорија. Од номинираните Сиригу сметам дека е фаворитот, али со оглед на тоа дека ги нема оние кои ги набројав, можно е Цезар да ја добие оваа награда.
Покрај оваа позиција, не е сигурна и онаа за најдобар млад фудбалер каде се Балотели, Пато и Пасторе ( фаворит според мене ), додека за најдобар италијански и немаат номинација, се прашувам зашто ?! :)

Ти текнува за ова колку ме убедуваше дека наградата ќе ја добие некој си Серџо од Рома и што ли уште не ;)

Ти текнува за ова колку ме убедуваше дека наградата ќе ја добие некој си Серџо од Рома и што ли уште не ;)
И треба да ја добие, ми текнува дека и 90% од фан клубов беше убеден дека Снајдер ке добие златна топка, меѓу нив беше и ти, ама ...
Дон контрадикт јорселф :), смешен е изборот за тројцата за оваа награда, ко што беше смешен и изборот за главна тројка која ке ја добие Златната топка, а и сеедно, Цезар лани во Серија А имаше катастрофални изданија, и тоа во најважните мечеви во сезоната, па сеа ако нели Меси се губел на СП и ЛШ, ондак и Цезар се губеше и тоа бетер од малиот у Серија А кога правеше аматерски грешки, у секој случај, не ја заслужува оваа награда ( т.е. ниту 1 од тројцата од потесен избор не ја заслужуваат ), ни он, ни Балотели во изборот за најдобар млад фудбалер.

Од друга страна, во ЛШ ја заслужи зашто таму беше феноменален, бранеше скоро и перфектно, реков скоро, зашто со Челзи направи смешен кикс.

Батали се златна топка немора да се вадиш , нема везе само да те потсетам колку страни ме убедуваше ;)
Не сум контрадикторен мајселф не се секирај за мене , не бев толку гласен за Снајдер да ја добие златната топка колку што бев гласен за да биде у првите тројца како и за Милито
Друг пат немора толку да убедуваш некој ;)
Позз од Цезар

Што ви е бе, Цезар не заслужува, колку беше фејл лани, просто Сторари беше безгрешен, исто и Курчи, и Дида, и Амелиа итн...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom