Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво вика Васиљ ,, Мојот секси Интер :pos: ,,, Одлични се динамични,, фала богу Принцот даде гол од далеку потешка ситуација него ли кога удри статива. Мајкон ја врака старата добра форма, Јавиер и Чучу одчични во средината и ако продолжи да прави вакви неверојатно добри интервенции Кастелаци ништо чудно да го седнат Цезар на клупа (Шала).. Второ полувреме со иста игра и без опуштање.

Што не кажавте порано да го извадам Милито од аватар,само што го извадов даде гол:)!Иначе играта е супер,задоволен сум од резултатот нормално а највеќе што Милито даде гол и ако видов убаво многу се израдува и Лео на клупата!Очекувам смирено второ полувреме да не се троши многу напор бидејки во среда играме со Чезена,во второ нека влезе Пандев и тоа е тоа!

Одлично прво полувреме.Редно време беше Милито да даде голче(браво пријателе Бенеамата,точна претпоставка).Ајде уште еден брз гол во второ полувреме и да ја однесеме утакмицава кон крајот.И за крај,ќе заборавев ЗАТОПЛУВА во МИЛАНО!

Јас мисалм не сме нешто посебно бидејќи повторно имаме еден куп погрешни пасови,и премногу зависиме од ѓупците Мајкон и Ето......едвај чекам да се вратат Снајдер и Кутињо барем каква таква креативност ќе имаме во играта и ќе се ствараат повеќе шанси кон противничкиот гол...не се радувајте премногу на играта бидејќи играме против Болоња..против Удинезе на гости ќе биди пеколно тешко да се освојат бодовите со ваква игра.....!

Више го испопцув Ето зашо себичи ама добро е, у последен момент се сети да ја подаде.. XD

Одлично прво полувреме.Редно време беше Милито да даде голче(браво пријателе Бенеамата,точна претпоставка).Ајде уште еден брз гол во второ полувреме и да ја однесеме утакмицава кон крајот.И за крај,ќе заборавев ЗАТОПЛУВА во МИЛАНО!
Да ама утре ќе врне, во среда дефинитивно ќе се затопли малце...

vasica utre pak ke baga temperaturata... ovie 2-3 nedeli ke bide isto ladno zasto nema ekipi so sonce

Да си ми ти здрав и жив, у Милано топло е одамна, изгоревме цела сезона, aли у праву си и дека затоплува, Наполи киксна :pos:

Да си ми ти здрав и жив, у Милано топло е одамна, изгоревме цела сезона, aли у праву си и дека затоплува, Наполи киксна :pos:
Lej, fala bogu, 5 godini bevte vo ledeno doba, sega zatoa imas erekcija, ne si naviknat...

p.s. Se izvinjavam za latinicava. Peace.

Утре ако најде некој инфо што тоа му зборува Занети на Ранокиа после секој гол, нека пише. Поточно два пати забележав ама ништо чудно и на другите голови...

Не можам да гледам утакмица на Интер. Ми се плаче кога гледам што ви дадовме за 95 кила бурек.
HB4KPfLr_Pxgen_r_371xA.jpg

Lej, fala bogu, 5 godini bevte vo ledeno doba, sega zatoa imas erekcija, ne si naviknat...

p.s. Se izvinjavam za latinicava. Peace.

Навикнат сум си немај гајле, тоа можеш на некој друг да кажуваш !

Еј значи кој ќе чуем ова од Интераш ми се кења, посебно од Интераш кој не е Кире Генерација. Па што правевте вие лани после 43 године у дупка ебате, никој незнаел подалеку од Италија и дека постоите :)

motivator8481905xg0.jpg

A за ова уште 430 ќе ви треба, ајт сеа пис !

interrr.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom