Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нали треба да е поврзано со Интер:
![]()
Сам си бараш беља после кога ќе ти запнат да не се жалишСеа се враќам и слабо нешто вечерва излеа дека ме нема мене затоа,епа по град ваму таму некој мора девојките да ги ќари![]()
Да си ја ставел змијата место логото...Нали треба да е поврзано со Интер:
![]()
Не не,немојте да ме сфатите погрешно него гледам дека слабо слики нешто тапа вечерва али добро кој во град кој лево десно сепак петок е!Сам си бараш беља после кога ќе ти запнат да не се жалиш
--- надополнето ---
Да си ја ставел змијата место логото...![]()
Пак истиот состав изглеа... Ранокиа пак нема да игра.
- Кастелаци -
- Маикон - Лусио - Кордоба - Киву -
- Занети - Камбиасо - Мота -
- Станкович -
- Милито - Ето -
Да и јас мислам така,Пандев подобро да влага од клупа 20-25 минути барем знам дека ке ги одгира добро,а ако игра стартер во второ полувреме нема веќе сила после 60 минута така да нека почне Милито па ке влезе Пандев во второ!Вечерва ке ја играм 1 во 1 бидејки мора да ја искорситеме убавата форма,а Ето сигурно дава гол вечерва!Пандев е у моментов џокер-играч, го видовме и него ко стартер со Лео ...
Подобро Милито да стартува отколку Пандев, од клупа е таман у моментов, а Милито со неиграње у секој случај нема да си ја пронајде формата, ваквите мечеви се ко нарачани за него.
Ц ц ц ц ц.... сето манијаци и швалеришта на темава!!!![]()