Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нали треба да е поврзано со Интер:

p10copy.png

Сеа се враќам и слабо нешто вечерва излеа дека ме нема мене затоа,епа по град ваму таму некој мора девојките да ги ќари:)

Сеа се враќам и слабо нешто вечерва излеа дека ме нема мене затоа,епа по град ваму таму некој мора девојките да ги ќари:)
Сам си бараш беља после кога ќе ти запнат да не се жалиш :)

--- надополнето ---

Нали треба да е поврзано со Интер:

p10copy.png
Да си ја ставел змијата место логото... :)

Сам си бараш беља после кога ќе ти запнат да не се жалиш :)

--- надополнето ---

Да си ја ставел змијата место логото... :)
Не не,немојте да ме сфатите погрешно него гледам дека слабо слики нешто тапа вечерва али добро кој во град кој лево десно сепак петок е!

Пак истиот состав изглеа... Ранокиа пак нема да игра.
- Кастелаци -
- Маикон - Лусио - Кордоба - Киву -
- Занети - Камбиасо - Мота -
- Станкович -
- Милито - Ето -

Да не зборам многу али вечерва пак очекувајте да си кинеме нерви со Милито,до толку неможе да свати Лео дека не е во форма Милито,па да го задржи малку на клупа,и да го стави Пандев кој моментално е во подобра форма од него :toe:

--- надополнето ---

Пак истиот состав изглеа... Ранокиа пак нема да игра.
- Кастелаци -
- Маикон - Лусио - Кордоба - Киву -
- Занети - Камбиасо - Мота -
- Станкович -
- Милито - Ето -

Многу ми е криво што Лео не му дава шанса,баш на вакви утакмици како со Болоња треба да му се даде шанса

Пандев е у моментов џокер-играч, го видовме и него ко стартер со Лео ...
Подобро Милито да стартува отколку Пандев, од клупа е таман у моментов, а Милито со неиграње у секој случај нема да си ја пронајде формата, ваквите мечеви се ко нарачани за него.

На Болоња и се одземени 2 бода затоа што не им дала плата на фудбалерите, а се вкупно и се одземени 3 бода и пред тоа 1 бод. Они се во криза и ако не је искористиме нивната ситуација срамота..
Кога се враќа Кутињо?

Ц ц ц ц ц.... сето манијаци и швалеришта на темава!!! :)

Пандев е у моментов џокер-играч, го видовме и него ко стартер со Лео ...
Подобро Милито да стартува отколку Пандев, од клупа е таман у моментов, а Милито со неиграње у секој случај нема да си ја пронајде формата, ваквите мечеви се ко нарачани за него.
Да и јас мислам така,Пандев подобро да влага од клупа 20-25 минути барем знам дека ке ги одгира добро,а ако игра стартер во второ полувреме нема веќе сила после 60 минута така да нека почне Милито па ке влезе Пандев во второ!Вечерва ке ја играм 1 во 1 бидејки мора да ја искорситеме убавата форма,а Ето сигурно дава гол вечерва!

пандев со катанија беше одмаран, за разлика од бенитез, лео знае дека неможе пандев да игра секое коло по 90 минути.
кога влева во второ полувреме, како свеж играч, цела игра ја придвижува, се виде тоа и со катанија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom