Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа и Syn ке се убаци од негде и ке почнат пак ....

пс:Иосоно шо ти реков за головите :D

Пандев = коњ
Мајкон што се здебелил толку бе? :nesvest:
Милито исти Пандев само за нијанса подобар
П.С Мота ѕвероња
П.П.С цунем ти главицу Камби :vozbud:

Ви викам јас, change is good. Самата промена носи позитивна атмосфера, се приметува и на терен и на трибина Весли кога го даваат во кадар со мастиката. :) И за Леонардо пишав, се што треба да направи е да ги дигне на нозе физички и психички, другото само ќе си иде со музика. Кулирајте :)

--- надополнето ---

Da be vistina kade e pojol?? najazakon 4len ni e toj, pozzkis43???!
Ако го видиш кажи му дека IOsono има постирано добри клипчиња во темата за LOST.

--- надополнето ---

Пандев = коњ
Мајкон што се здебелил толку бе? :nesvest:
Милито исти Пандев само за нијанса подобар
П.С Мота ѕвероња
П.П.С цунем ти главицу Камби :vozbud:
Кажи ми моља ти се за која нијанса е подобар Милито од Пандев???

Те заебава Крејзи, стај го на игноре :pos:
За спојлери и заебавање на сериозни теми БАН се добива :) Му памтам јас, кад-тад ќе му вратам :)

@Krejzi; не реков дека не се гледа промена во играта, да го цитирам иосоно:Нов лист, нова страница, нова енергија...

Druga rabota sto epten mi ostavi dobar vpecatok e posle prviot gol Zaneti so Leo so se guskaa ko deca :) me potseka na edna slika od Murinjo i Snajdi posle Inter-Milan 4:potato, nesto sto so Rafa ni vo son nemase da go vidime.

5:1.

Среќа го нема, кој ќе му ги чита постовине на латиница. :pos:
Да направиме петиција фановите на Интер што пишуваат на латиница директно да одат на бан, што викате? :)
(јас 20 јузери ќе си напраам за да го изгласаме овој предлог и да не го глеам веќе овој Џонез)

Druga rabota sto epten mi ostavi dobar vpecatok e posle prviot gol Zaneti so Leo so se guskaa ko deca :) me potseka na edna slika od Murinjo i Snajdi posle Inter-Milan 4:potato, nesto sto so Rafa ni vo son nemase da go vidime.

5:1.

Рафа ќе го направеше оној потегон со свиткана дланка.

Rafael_Benitez_593810.jpg

Бене, не ми давај црвенко. :pos:

По бројот на утакмици кој игра, овој Мота ни е најкорисен играч :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom