Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно како може да скока високо во противнички 16-ник а не може да се одлепи во својот :)
Како и да е, водиме, треба да ги пуштиме малку да нападнат и да ги докрајчиме.

Одлично прво полувреме.Јас сум задоволен од играта!Ах Милито што промаши!Битно Маикон почнува да влегува во ритам по кој го препознаваме!

--- надополнето ---

Зошто Пандев аут?

Jas podobro branam od Kastelaci, mozebi edno deset pati. Za drugoto ne znam, ama greota ako ne postigneme 5 gola so vakva igra.

Ne be ne, ne bese kriv Benitez ne... Ajde sega zbori beneamata, gledas ili ne gledas razlika vo igrata?

Nego kejfot mi se pravi deka igrame bez 4 standardni igraci, Cezar, Snajder, Eto, Frogly.

Dobra bese reakcijata na Leonardo posle golot na Kambi vo stil na, ete be decki gledate deka ne e tesko.
Да ти пастирам линкови, коментари и се друго по победите против Рома, Вердер и Тотенхем додека беше 4-0 и таа 4-0 во првенство итн...
Не се замарам со тоа кој и што направил, не е лош тренер Бенитез, не е она што го правеа многу, едноставно е, истите болки се уште во Интер и се гледаат. Лоша и конфузна одбрана без Самуел, патетичен Милито, исто беше и претходно исто се гледа и во овој дуел каде што средината игра феноменално пред се поради враќањето на Мота кој што не играше кај Бенитез а тогаш кога играше даде гол, или не? :)

Како и да е, пак играме high defense a? :pos: Да бе, жими све, кога беше една контра на Кавани што не ја смири убаво чист пример за вашиот high defense system(hds), исто и други ситауции имаше кога одбраната беше на центар кога напаѓавме, не научил од грешките на Бенитез, одбраната не треба на центар да биде, не, тоа е hds.

Pandev out - Bambi in (ne mi se veruva deka go pisav ova)

Kordoba out - Frogly in.

I mater ke im ebime.
Нема никаков проблем со Пандев, Милито е без компас. Нити тргнува на топка кога ќе му додадат нити пушта пасови. Пандев неколку пати беше сам во кадарот со неколку фудбалери на Наполи, игра колку може.

За одбраната се согласувам, единствена опасност засега се нафрлени топки на кои многу лошо реагираат, Фрогли е барем висок.

Горе долу добра игра, во напад играме одлично, одбраната некако несигурна, поубаво Лусио сам да го остават, Кордоба само му пречи и прави гужва во терен. Лео мора да направи измена Кордоба-Ранокија, исто и Пандев не е активен многу, слабо трча.

Сензација на вечерта... после повеќе од 6-7 месеци го гледам Маикон како прави центаршутеви во негов стил и 1-2 соло пробиви по страна... Инаку, Тиаго Мота најдобар на терен засега, искина.

п.с. Добра забелешка на Јонзе, бивши Крејзи, Кастелаци ите како можеше да го одбрани шутот на Пјаценца (како и да беше).

^^ Милито аут,Бијабијани нека си влезе,ни треба Брзина во играта,да беше Ето сеа ке ги напумпавме,иначе Камби звер ама му ја заби :vozbud:

Да ти пастирам линкови, коментари и се друго по победите против Рома, Вердер и Тотенхем додека беше 4-0 и таа 4-0 во првенство итн...
Не се замарам со тоа кој и што направил, не е лош тренер Бенитез, не е она што го правеа многу, едноставно е, истите болки се уште во Интер и се гледаат. Лоша и конфузна одбрана без Самуел, патетичен Милито, исто беше и претходно исто се гледа и во овој дуел каде што средината игра феноменално пред се поради враќањето на Мота кој што не играше кај Бенитез а тогаш кога играше даде гол, или не? :)

Како и да е, пак играме high defense a? :pos: Да бе, жими све, кога беше една контра на Кавана што не ја смири убаво чист пример за вашиот high defense system(hds), исто и други ситауции имаше кога одбраната беше на центар кога напаѓавме, не научил од грешките на Бенитез, одбраната не треба на центар да биде, не, тоа е hds.

ДОСТА БЕ!!!
Please :back:
:pos:

Нема никаков проблем со Пандев, Милито е без компас. Нити тргнува на топка кога ќе му додадат нити пушта пасови. Пандев неколку пати беше сам во кадарот со неколку фудбалери на Наполи, игра колку може.

За одбраната се согласувам, единствена опасност засега се нафрлени топки на кои многу лошо реагираат, Фрогли е барем висок.
За Пандев го жалам искрено, човече сам игра, кога ќе добие топка 3 противнички играчи околу него а соиграч на 50 метри од него, и мора да ја изгуби топката.

--- надополнето ---

ДОСТА БЕ!!!
Please :back:
:pos:
Па што ме спомнуваат бе :)

Da da, se mislev dali da pisam Pandev ili Milito, ama se odluciv za nasiot samo zaradi lanskata sezona na Il Principe :)

Da ni bese Alibec rezerva, Milito ke odese out.

@beneamata, ne be, se gleda razlikata vo igra, pobrza poveke zalaganje, moze do zadutre da pastiras linkovi, i da teras inaet ama toa e toa.

Како и да гледаме на работите повторно ни фалат играчи...во овој натпревар можиме и да победиме со 4-1 но реалноста е друга за нас..што би рекол бенеамата се гледа дека повторно играме висока одбрана и противничката екипа лесно влегува во шанса за гол посебно тоа што Лусио и Кордоба се малку посспори а и годините ги јадат...според оваа игра што ја прикажаа играчите во првиот дел некако поставеноста и пристапот на играчите ми наликува како на времето кога Манчини ни беше тренер...очигледно Леонардо тера на смирена и сконцетрирана игра без многу залетување, а и премногу се настојува со долги топки што не е на арно кога имаме поцврст противник како Наполи...со среќа во второто полувреме и да се надеваме дека ќе ги освоиме три бода во овој тежок натпревар за нас.

Бијабијани мора да влезе во второ да се забрза играта,али он како шпиц незнам колку би помогнал и мислам дека најдобро е да игра крило али тогаш мора да се мења цела фомрација и да направиме 4-2-3-1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom