Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има офсајд но минимален,офсајд кој помошниците ретко го гледаат.
Позната реплика кога се работи за својот тим. И ние ја користиме :smir:
Нема врска иначе и да било и да не било, се чувствуваше дека ќе примат гол, го пишав тоа и за време на натпреварот. Малку им се растрчаа фудбалерите на Милан околу 16 метри и паника ги фати. Да ги искористеа двете шанси (стативата и поклонот на Абиати) можеби ќе извлечеа нешто, вака беше само прашање на време.

Мене ми се падна паричката :pipi:
Ај да победиме вечер :se_ molam

Има офсајд но минимален,офсајд кој помошниците ретко го гледаат.
имало немало 3 бода отидоа кај милан, завршена приказна.

А кој сака да му се падне паричето, нека си навива за јуве, ќе си го намести паричето :)

Ама сте ги наредиле трофеите на сред терен.. Интересно..

Ај да победиме и бај д веј среќен да бидеш цела година :)

Фала и да имаме многу победи со Интер

Иначе има грешка на сајтот. Која е таа формација 2-3-2-1 на Наполи? :tv:

Фала и да имаме многу победи со Интер

Иначе има грешка на сајтот. Која е таа формација 2-3-2-1 на Наполи? :tv:

Кој ми има чепкано во артиклот одма да се јави! Нејќам Крејзи да ме гњави и за ова :pos:

Па добро бе...... биваше ли??? Сите пишуваат кај кого се паднала паричката ова она, а само на мене шпоретот ми се расипа и нејсе тоа УМРЕВ ОД ГЛАД!!!!!

Па добро бе...... биваше ли??? Сите пишуваат кај кого се паднала паричката ова она, а само на мене шпоретот ми се расипа и нејсе тоа УМРЕВ ОД ГЛАД!!!!!
Ќе тепа Интер бе, духовна храна е тоа. Издржи. :)

139781-500.jpg

Се почуствував ко трофеиве кога ми се падна паричката :)

Ќе тепа Интер бе, духовна храна е тоа. Издржи. :)
Хахахааха море од кога ми се расипа шпоретов не верувам веке во ништо :P Иначе и лани игравме на бадник и тепавме со Киево 0-1 така да се надевам дека ке ја продолжиме оваа страшна едногодишна традиција :)

Ајде може кај Струмичанецот се паднала паричката,ке го прати среќа.па може ке шибне некое голче вечер :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom