- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.356
- Поени од реакции
- 15.639
Ќе дискутираме и после натпреваротКако ви се разговара за трансфери на 2 саати пред ваква утакмица?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дискутираме и после натпреваротКако ви се разговара за трансфери на 2 саати пред ваква утакмица?![]()
Ќе дискутираме и после натпреварот![]()
Кај мене паричката никако да падне,еве ни денес нејкеше а ова е веќе 7 година како ми нема паднатоJa не дискутирам веќе
Вечер побитно ми е паричката да ми се падни отколку Интер да победи :tv:
Не го врти муабетот на деца, зашто никаде не ги спомнав, реков, покрај Ето и Милито, што ке ти е уште еден докажан напаѓач, ко овие да не се доволно докажани ...A што ќе ти се деца ? ...да земаат плати кои се малце набилдани, а нема никаква корист од нив, или џокер од клупа ќе вадиме?
Тоа џокер од клупа покажува колку е силен првиот тим, па да чекаме да не вади некој.
И јас како навивач на Интер долго време, сакам да видам некоја ѕвезда во Интер, па дали ќе дал максимум или не, не ме интересира толку..мада и тебе нема да ти дојде лошо некој таков да игра за нас.
Тимот ќе го градиме само на Милито и Ето? ..едниот е во мизерна форма, другиот е во одлична форма...никаква резерва немаме (ако се сметаат примевара децата за резерви).
Шо ќе ти дете?
Гарант му се паднала паричката па затоа ја решиКако бе што ќе ти се деца у тим ?
Пред малце дете му донесе на Милан доста важни 3 бода![]()
Ќути бе ти утепани бевте и вие и тиеКако бе што ќе ти се деца у тим ?
Пред малце дете му донесе на Милан доста важни 3 бода![]()
Ќути бе ти утепани бевте и вие и тие:kesa:
Ќути бе ти утепани бевте и вие и тие:kesa:
Нејќам ни да спомнам офсајд, кој ќе ги слуша после Пејо и Синдикат две неделиКажав јас дека незаслужено лапнавме 3 бода од утакмицава + голот од офсајд го дадовме али 3 бода си се 3 бода![]()
Мислам дека не беше офсајд, еднаш го погледнав клипчето, и да беше офсајд беше милиметарски, сепак победа си е победа.Кажав јас дека незаслужено лапнавме 3 бода од утакмицава + голот од офсајд го дадовме али 3 бода си се 3 бода![]()
Само вие го имате Штрасер, ние го имавме Пандев што промаши 2 пати кога беше најпотребно и што Сантон и Киву не скокаат на топка што им оди на главаПа со толку повредени играчи у тим и најбитно со Антонини лев бек,и вие подобро не играте,се виде тоа оваа полусозона:kesa:
Плачат Миланезиве еј! Офсајф па офсајд.... не беше и крај! Барем еднаш признајте си поштено без да се карате...
Еве бе ја признавам,немаше офсајд !Плачат Миланезиве еј! Офсајф па офсајд.... не беше и крај! Барем еднаш признајте си поштено без да се карате...