Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобар трансфер зимава!Hahaha, насловов од fcinter1908.it, Miracolo a Milano: Mancini se ne va!

Hahaha, насловов од fcinter1908.it, Miracolo a Milano: Mancini se ne va!

И ја очекувам сега кога видов дека на Милан им игра мудриот и солидниот.Осеќам денес резултативе ќе бидат у наш прилог , од прв до последен
Нас само тој резултат не интересира, другите се небитни. Освен вечерИ ја очекувам сега кога видов дека на Милан им игра мудриот и солидниот.

, aли у моментов бар ја не глеам основа за оптимизам.3.5mСамо чичко Морати нека го одврзе кесето... иначе, колку плата земаше Мансини?
Aбе вие осеќајте добар епилог за Интер од денешниве мечеви али со Наполи играат а се без Снајдер, Ето и Цезар, а во спротивен табор комплетни се и во нездрава форма се моментално.
Ја аналогно на очекувањава за сезонава, не сум убеден у позитивен резултат со наполитанциве, ко нарачано е ова гостување за нив против десеткуваниов Интер кој сега за сега е во очајна форма во домашното првенство.
Извинете за скептицизмов, aли у моментов бар ја не глеам основа за оптимизам.

3.5m
Иначе.. се знае колку сме им платиле на Атлетико Минеиро за да го земат?