Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито Сефте не Лео и Фрогич..па ајде еден контролен да удри во брзо време :)

Шиттераши каде за нова година????..Јас си имам резевирано посебно плејс каде што ќе можам нарает да гнетам крофни и да ги заборавам ужасните проази од Рома,Милан и од Киево....Гледам здравко чолич и крекачот се приклучија во тимот што е донекаде добро за клубот во ваквите трагикомични моменти...

--- надополнето ---

Ленче Атанасова Точи :)

mence-toci.jpg

You fuck whit me,you fuck whit the best:vozbud:

Се ќе биде бе :)

Само за Миланезите и нивно друштво:

139455.jpg

139447.jpg

[/CENTER]

Lele ce ispoplaceme site sega :pos:

Aj milo mi e za vas, ce zavrsite barem treti, so krofnata i toa vi bese daleku !

Leo e nula od takticar, mnogu polos od Benitez. No e mnogu dobar motivator, no ima problemi i so toa u golemi utakmice. Taka da ne bi ocekuval mnogu od nego na vase mesto !

images

images

images

pozdrav i do tebe lepi :)

Leonardo go forsirase Antonini lani? Ili i pred toa Antonini bese forsiran od Anceloti? Ako toa bese Leo, sigurno istoto i so Santon ke go pravi, dodaj go i Frogly, ete ti 2 italianci vo startniot tim.

Ovie od inter1908 pa i tie od internews, epten degeni se, znaejki deka poveke navivaci imat nadvor od italija sepak prodolzuvaat na italianski samo da pisuvaat vestite. Da ne znae covek sto ke se sluci so Destro, dali ke go zadrzat Genoa namesto tie 5 milioni sto treba da gi dobijat letoto sto doaga, ili ... :icon_lol:

Desto is NOT part of Ranocchia deal
Денеска е презентацијата на Ранокиа?

Честито прв тренинг Лео и Ранокиа

pozdrav i do tebe lepi :)

Мене лично најмногу ми е криво што Ибрахимович е дел од вашата екипа и така ладнорквно го напушти Интер..а за овие другиве што беа набркани од Интер од разилни причини ама воопшто не ми е криво ...се што трпевме низ годините наназад се задоволи со овие 5 сезони што поминаа зад нас и сега никој веќе не го гледа Интер како лузерски тим каков што беше пред калчополи!

Па ајде нека му е Честито на Лео и на Ранокија :),ни ја исполни Морати желбата за Ранокија,али не и за Санчез :toe:

Мене само за Пирло ми е криво зошто беше дете на Интер, не требаше да го дадеме посебно не за Џулиалминфакингпјетро, ама бидна.
Виери и Роналдо беа дебели кога отидоа во Милан, боље би одиграл Лео за нас сега да облече копачки :pos:
Ибра е очекувано, Балотели им посакувам да си го земат па ќе сватат дека тој иде во пакет со разно-разни бубачки.
Сидорф јбг, не играше добро во Интер.

Од Лео не очекувам којзнае што ама само за реакцијата на Миланезиве вредеше. Кака би го земал макар и неподвижен да е :pos:

Од Лео не очекувам којзнае што ама само за реакцијата на Миланезиве вредеше. Кака би го земал макар и неподвижен да е :pos:

Jas samo boldiranovo. Za Kaka ke mi bide kejf da go zememe samo zaradi milanezite, deka toa ke gi pecka onaka, do koska :)

A i navivackite na milan ke sakat da stanat interaski, a site znaeme koj e uslovot za da se stane navivacka na inter :vozbud:. (ne zboram za navivaci, za navivacki zboram)

Мене само за Пирло ми е криво зошто беше дете на Интер, не требаше да го дадеме посебно не за Џулиалминфакингпјетро, ама бидна.
Виери и Роналдо беа дебели кога отидоа во Милан, боље би одиграл Лео за нас сега да облече копачки :pos:
Ибра е очекувано, Балотели им посакувам да си го земат па ќе сватат дека тој иде во пакет со разно-разни бубачки.
Сидорф јбг, не играше добро во Интер.

Ама овај истиов даде гол против Интер ми се чинит! :)

Мене једино за Ибра ми е криво. Го дадовме дечкото и не успеа да освои ЛШ... Отиде во Барса за да го оствари сонот али го шутнаа, па сега ваљда глеа колкави шанси има со Милан во ЛШ па сака да го нокаутира Пеп :(

Да за ибра стварно греота неможе никогаш лш да земе
пс. што стан со тоа филмот во 7 дела летото што излезе има ли превод на англиски ???
п.п.с Сите што имате телекабел радувајте се зошто има спорт клуб ( премиер лига кај што даваат):pos:

Да за ибра стварно греота неможе никогаш лш да земе
пс. што стан со тоа филмот во 7 дела летото што излезе има ли превод на англиски ???
п.п.с Сите што имате телекабел радувајте се зошто има спорт клуб ( премиер лига кај што даваат):pos:
И на БУМ ТВ ги има :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom