Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.742
- Поени од реакции
- 49.253
Неговиот партнер од одбраната, Бонучи, 16 вредеше.Aха, значи 17милиони вреди типот, па да видиме дали ќе му се исплати на Морати...
Јебига, тоа е ... башка за Лето се планираше негов трансфер, не за сега, па Џенова оваа ситуација си ја искористија во своја полза, никој не се надеваше дека ке се деси она со Самуел.
Парите од спонзори можат да влезат у буџет и да бидат означени ко профит, Фифа затоа ќе има свои агенти кои ке ги надгледуваат новите спонзори во тимовите, зашто Морати може утре да формира x компанија и да ја стави ко спонзор на Интер и пак да испадне дека дава пари од свој џеб, нешто што е забрането со тоа правилоЧек сега, јас никогаш не сум се замарал, ама како оди ова? Клубот троши колку што ќе заработи, ама ако акционерите решат да дадат екстра, тоа е ОК и нема врска со фер-плејот? Ако е така, зошто воопшто дискутиравме за фер-плејот?
Не е донесено такво правило.ако одиме според законот на уефа сега колку играчи италијанци требаше да имаме 7-8?
Која дупка ? Мота и Камбијасо се вратени ( плус Станкович, Марига, Занети, Мунтари ), ако некој евентуално сега се донесе таму што е тешко изводливо ( пренатрупани се )тоа ќе е Инлер ама како што видов и Наполи загризаа за него. Во моментов не е морално носење на играч за тој дел од теренот, нападот плаче за такво нешто, Бијабијани и Коутињо се играчи кои се ок само за втора и трета алтернатива, кога оноа апла без ич ке се, џокер недостига, т.е. првотимец а џокерчето да биде Пандев. А ако летне Бијабијани, ете ти место и за уште 1 играч.Ne znam kade ke go pikaat Sanchez, ne ja gledaat dupkata vo sredina sto ja imame?
Astronautite rekoa deka osven kineskiot zid, i dupkata vo sredniot red na Inter se gleda od vselenata, ovie nasive od Apiano Gentile ne mozat.