Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aха, значи 17милиони вреди типот, па да видиме дали ќе му се исплати на Морати...
Неговиот партнер од одбраната, Бонучи, 16 вредеше.
Јебига, тоа е ... башка за Лето се планираше негов трансфер, не за сега, па Џенова оваа ситуација си ја искористија во своја полза, никој не се надеваше дека ке се деси она со Самуел.
Чек сега, јас никогаш не сум се замарал, ама како оди ова? Клубот троши колку што ќе заработи, ама ако акционерите решат да дадат екстра, тоа е ОК и нема врска со фер-плејот? Ако е така, зошто воопшто дискутиравме за фер-плејот?
Парите од спонзори можат да влезат у буџет и да бидат означени ко профит, Фифа затоа ќе има свои агенти кои ке ги надгледуваат новите спонзори во тимовите, зашто Морати може утре да формира x компанија и да ја стави ко спонзор на Интер и пак да испадне дека дава пари од свој џеб, нешто што е забрането со тоа правило

ако одиме според законот на уефа сега колку играчи италијанци требаше да имаме 7-8?
Не е донесено такво правило.

Ne znam kade ke go pikaat Sanchez, ne ja gledaat dupkata vo sredina sto ja imame?

Astronautite rekoa deka osven kineskiot zid, i dupkata vo sredniot red na Inter se gleda od vselenata, ovie nasive od Apiano Gentile ne mozat.
Која дупка ? Мота и Камбијасо се вратени ( плус Станкович, Марига, Занети, Мунтари ), ако некој евентуално сега се донесе таму што е тешко изводливо ( пренатрупани се )тоа ќе е Инлер ама како што видов и Наполи загризаа за него. Во моментов не е морално носење на играч за тој дел од теренот, нападот плаче за такво нешто, Бијабијани и Коутињо се играчи кои се ок само за втора и трета алтернатива, кога оноа апла без ич ке се, џокер недостига, т.е. првотимец а џокерчето да биде Пандев. А ако летне Бијабијани, ете ти место и за уште 1 играч.

Парите од спонзори можат да влезат у буџет и да бидат означени ко профит, Фифа затоа ќе има свои агенти кои ке ги надгледуваат новите спонзори во тимовите, зашто Морати може утре да формира x компанија и да ја стави ко спонзор на Интер и пак да испадне дека дава пари од свој џеб, нешто што е забрането со тоа правило
OK де, значи спонзорите можат да даваат. Значи можеа да дадат и во август без да се наруши финансискиот фер плеј. Значи немаше врска со фер плејот што не земавме играчи во август.

Грешка сум нешто?

Имаше такво правило, не ме терај да барам по старите теми секоја година го баевме, прашај и по комшиките, се радуваа поради него. наша надеж беа Балотели Сантон и остала компанија во младинскиот состав!

син, значи цело време не лажеше за фер плејот? хахах

Морати има разбрано дека е влијателен у Македонија кај интерашите, на тајна сметка на бахамите му уплаќа по 10 000 евра месечно само да не лаже :)

ама сеедно, истото тоа вртеше по сите портали и форуми поврзано за интер, а и текстот држеше логика и разум, дури и на веб страната го пренесовме. Како и да е, постои шанса истиот закон да се избегне, а и затоа морати се сретна со шеиците, најверојатно тие ќе бидат спонзорите преку нивни компании.

Имаше такво правило, не ме терај да барам по старите теми секоја година го баевме, прашај и по комшиките, се радуваа поради него. наша надеж беа Балотели Сантон и остала компанија во младинскиот состав!

Aбе од зборење до имање има разлика, мислам дека сеуште не е воведено тоа правило, во план му било на Платини и мафијата, а кога ќе биди не се знај..барем јас така знам.

Има такво правило. Зашто ги пријавуваат наташа, оби, алибек и компанија? За да се исполни тоа правило за ЛШ. Пандев се води како дете на Интер, баш летово овде на фан-клуб го зборевме тоа.

A ?
Има такво правило. Зашто ги пријавуваат наташа, оби, алибек и компанија? За да се исполни тоа правило за ЛШ. Пандев се води како дете на Интер, баш летово овде на фан-клуб го зборевме тоа.
Tоа правило егзистира веќе неколку години, j.z. ми збори за она 5 плус 6 и тн и тн, не е поминато тоа.
Тоа за ЛШ нема никаква врска со тоа на кое он алудира.

Морати има разбрано дека е влијателен у Македонија кај интерашите, на тајна сметка на бахамите му уплаќа по 10 000 евра месечно само да не лаже :)

ама сеедно, истото тоа вртеше по сите портали и форуми поврзано за интер, а и текстот држеше логика и разум, дури и на веб страната го пренесовме. Како и да е, постои шанса истиот закон да се избегне, а и затоа морати се сретна со шеиците, најверојатно тие ќе бидат спонзорите преку нивни компании.
Е да, повеќе вода држеше она дека Морати бил стистнат, зашто ? Никој незнае да објасни. :tv:
Нејсе, точно, пренесовме на нашиот сајт дека се одвоени 40м евра во Октомври, еве, сега се испоставува дека сме биле во право, на крај краева цитиравме официјално соопштение од Inter.it ...

--- надополнето ---

Toa де, не е донесено. Да беше донесено од оваа година ке требаа да почнат да го применуваат и да мораат да имаат 4 италијанци во стартен тим.

цело време кажуваше дека не трошиме пари поради фер плејот од фифа, и дека во јануари нема да се трошат пари освен за ранокија
знаеш дека доколку дојде санчез или било кој друг 10+ милиони играч сето она што го тврдеше досеа паѓа во вода?
како сеа морати нема да штеди? значи не било до правилото на фифа како што велеше ти

цело време кажуваше дека не трошиме пари поради фер плејот од фифа, и дека во јануари нема да се трошат пари освен за ранокија
знаеш дека доколку дојде санчез или било кој друг 10+ милиони играч сето она што го тврдеше досеа паѓа во вода?
како сеа морати нема да штеди? значи не било до правилото на фифа како што велеше ти
:pos: Не си прајте сите бајрам со умот, толку од трансфер пазарот до крај од сезонава освен Кака ако нејќе да дојде на позајмица до јуни, се друго е шпекулација.
Ќе ни пуштат водичка Санчез, Манчез, Тевез, и на крај ќе кажат висока оштета барале екипите, нашето најголемо засилување е останувањето на Биабиани, и ќе тераме до јуни :)

Реков, во ОКТОМВРИ ( 28ми ), се одвоија 40 милиони евра од акционерите кои влегоа во трансфер буџетот, истото и на сајт го напишав. Друго нешто нејасно за да ти разјаснам имаш ?

:pos: Не си прајте сите бајрам со умот, толку од трансфер пазарот до крај од сезонава освен Кака ако нејќе да дојде на позајмица до јуни, се друго е шпекулација.
Ќе ни пуштат водичка Санчез, Манчез, Тевез, и на крај ќе кажат висока оштета барале екипите, нашето најголемо засилување е останувањето на Биабиани, и ќе тераме до јуни :)

Нашето најголемо засилување е заминувањето на Бенитез. :icon_bigg

Син, јас не викам дека тоа што го пишуваше ти не беше објавено. Беше, па и на сајтот го стави нели. Тоа беше официјалната приказна. Јас само викав и тогаш, и сега, дека ако треба парата да влезе, ќе влезе. Дека тоа што не купуваме нема врска со фер-плејот, тоа е само изговор. Ако сакаат да купат, ќе најдат начин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom