ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Нека ви е со помин. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, далеку од тоа, мене ме иритираше само фактот што гледав сценарио кое ни Хичкок не може да го режира, и онака, не ми беше јасно, како бе ... како успеа ова да го направиш од тимов.Мене ми е најмногу мило поради Syn, на раб на инфаркт беше со Рафа![]()
Welcome to the Club.
Шала на страна, баш у дискусија со другар, фан на Милан, му имам кажано дека најдобро за Милан, покрај тимот што сега го имаат е и да го имаа Лео и оваа година со нив зашто со онаа повраќаница од тим лани, послаба и од тимот на Анчелоти кога се пласираа во УЕФА купот, изгледаше солидно а и загриза здраво за титулата од Јануари нагоре.
Немам големи очекувања како и да е ради сегашнава ситуација на табела, ама од наредно лето да, и очекувам минимум еден асален бразилец да се доведе, а зашто да не и повеќе.)
И сето тоа е Science fiction :tv:Едина добра работа кај Љеонарду е што јако им го плесна на комшикиве.
Замислете што ќе биде па Кака ако дојде? А замислете се уште малку (не многу :winkпа што ќе биде ако Интер со нинџа желкава освои титула оваа година?
Едина добра работа кај Љеонарду е што читам интересни коментари на фановиве на Билан. Замислете што ќе биде па Кака ако дојде? А замислете се уште малку (не многу :winkпа што ќе биде ако Интер со нинџа желкава освои титула оваа година?
За Кака никогаш лош збор нема да чуеш од 90% од фановите на Милан... Тој си е човек на место, со неверојатен квалитет. Како што напишаа кај нас, Милан од него не направи играч, ниту човек. Кака сите тие квалитети си ги имаше. Нема да ми биде мило ако отиде кај вас, но никогаш тоа не може да се изедначи со Леонардо...
Зашто ?За Кака никогаш лош збор нема да чуеш од 90% од фановите на Милан... Тој си е човек на место, со неверојатен квалитет. Како што напишаа кај нас, Милан од него не направи играч, ниту човек. Кака сите тие квалитети си ги имаше. Нема да ми биде мило ако отиде кај вас, но никогаш тоа не може да се изедначи со овој потег на Леонардо...
A шо, Леонардо беше тапа фудбалер вие му направивте услуга? Од кога гледаш фудбал?За Кака никогаш лош збор нема да чуеш од 90% од фановите на Милан... Тој си е човек на место, со неверојатен квалитет. Како што напишаа кај нас, Милан од него не направи играч, ниту човек. Кака сите тие квалитети си ги имаше. Нема да ми биде мило ако отиде кај вас, но никогаш тоа не може да се изедначи со Леонардо...
Едно прашање, Денес е Католички Божиќ?