Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оф оф оф, ами ако гледаме така, ако дојди Лео ќе биди каша попара во тимот, тој што е еден авторитетен тренер шта да ти причам, тие кога не се согласувале со некој тренер кој имал водено голема екипа и има освоено неколку титули и неговата работа не ја ценат и неговите успеси, па што правиме муабет со понашањето спрема Лео.
Али ајде се изјаснив и јас за тоа, а и ме мрзи веќе да дискутирам за ситуацијата во клубот и кој треба да сноси одговорност:)
Само се молам да дојди некој асален тренер, веќе познат во јавноста со неговите успеси кои ги направил или пак да си остани Рафа до крај на сезона.

Toa e само претпоставка, ко оние нашите дека со Рафа пак титула ке освоиме, или до Јануари ке биде високо горе на табела тимот ...
Едно е сигурно, Рафа си оди и таа напаст веќе тука нема да ја гледаме, како го гази она што Мурињо лани го направи, буквално, го изгази. Никаква доблест немаше ни едно Фала да му каже на Мурињо за Супер Купот на Италија а и оној во Абу Даби, ебате човекот, нездрава особа, и сликите од Мур бараше да се тргнат од Апијано Џентиле, искомплексиран клошар кој сеуште мисли дека е подобар тренер од Мурињо. Се изгоре ради тоа негово мавање у гради дека е способен за големи титули и дека е дел од '' големите ''.

Сите се радуваат за напуштањево на Рафа, освен фановите на Милан, Јувентус и келнерската асоцијација на Италија, која го изгуби својот најугледен член.

П.С И Бенеамата. :)

Кога дебелиот ќе си замина официјално јас потврдувам дека дома наместо за ручек да јадам манџи,питулици,мусака,лазањи....ќе купам кило крофни од слаткарница и ќе ги јадам со задоволство и со уживање ..штета за тоа што рестораните во Милано ќе останат без професионалниот кувар Бенитез и неговите ршум а.л.а бангладеш специјалитети..

Ранокија најверојатно ке биде првото засилување ...

Ранокија најверојатно ке биде првото засилување ...

Дојде и такво време Морати и со жаби да ни ги задоволува апетитие..барем да купеше говеда,свињи,овци..тоа се јади кај нас, а не вака со кинеска храна ќе тераме во втората полусезона....мади*а рендани..па човече дај барем нека испрати понуди газда Морати до онај исунчаниот Санчез и да не го гледам пиперкаров како се влеча по десната страна и на секој 1 и пол контакт(whit oposite player) паѓа и судијата од што мора свири прекршок за нас...па време е мислам да почни да се мисли на помлади играчи..како и да е овој жабата е измислен за легендиштето Матерацци во секој можен поим и непоим..па и уште Морати да се префатат со тој газдата на Џенова за Кришито, тоа би било и нова година и василица во едно....мазниците пред време ќе ги вртиме:tv:

This evening Inter President Massimo Moratti announced that it was “very unlikely” Ricardo Quaresma would be joining the club from Porto before the transfer window closes on Monday.

“I respect the President and the club. They know my opinion on Quaresma, but I respect them and my work does not change. I'll work with the team I have and it's a pleasure to train them.”
Eдно старо интервју од 2008 со мурињо. првиот дел потврдува колку голем лажго е морати, вториот, како се одговара на прашање за трансфери.

неможев да го најдам и тоа кога победата во супер купот во 2008 ја посвети на манчини, и рече дека е негова заслуга!

и последното.
нц, уште 1 од напад сигурно доаѓа, за останатото немам појма, Ранокија, Санчез а денес гледам и Кака го поврзуваат пак со Интер.
edit, Илијако што кажа, и Ренато Аугусто од Леверкузен, позади главен напаѓач може да игра.
Него

165558_1466910562054_1512246751_30965652_7049057_n.jpg

Крејзи да ти ебам потписот ми дужиш 30 секунди од животов :pos: ,, бај Д веј, на гомце.ком не сврзуваат со Санчез, Некој си Аугунуво (или така нешто) од Леверкузен и Кака,, од овие тројца Ранокија ке дојде :pos: :pos:

Крејзи да ти ебам потписот ми дужиш 30 секунди од животов :pos: ,, бај Д веј, на гомце.ком не сврзуваат со Санчез, Некој си Аугунуво (или така нешто) од Леверкузен и Кака,, од овие тројца Ранокија ке дојде :pos: :pos:
Ренато Аугусто се вика типот од Леверкузен :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom