Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има голем потенцијал во него, интересот на Јунајтед доволно говори но сепак прашање е колку ке дојде до израз тој негов талент во Интер. Од искуството кое го имаме со вакви играчи не би коментирал и не би давал некои претпоставки ( во случај да дојде ) но во моментов, искрено, секој е добредојден во тимов, поготово ако е играч од нападот бидејќи тоа е убедливо најтенкиот дел на Интер, со Бијабијани и котлено месо Коутињо на клупата, а од друга страна и Пандев е катастрофа а Милито кај беше во лоша форма па и стандард се повредуваше.

^како за информација, имаше пред некое време добра статија за Санчез на фудбал-италија.нет неговата позиција во Удинезе е сменета, сите го знаеме Санчез како десно крило, но оваа сезона не почна најдобро за Удинезе и незнам по кој причини тренерот на Удинезе(му го заборавив името) му ја смени позицијата на Санчез и го стави да игра во средина како треквартиста, односно класична 10-ка со што на тимот му донесе резултати, се сеќавам на еден меч тепаа 4-0 каде Ди Натале постигна хет трик, а сите три гола му ги намести Санчез...
зборот ми беше го знам Санчез како одлично и перспективно десно крило, па се изненадив кога видов дека на новата позиција покажува уште подобри резултати!! како и да е, Санчез би бил одличен потег за Интер.

Добро, соочи се со фактот дека повеќе од 2 години нема да седи таму, а ништо чудно и по оваа година да си замине поради тоа што '' многу зборел '', чим еден Дел Боске беше тргнат од Реал а потоа и Капело, едноставно, некои грешки никогаш нема да се научат.
Така да максимално искористете си го овој период со него :), ваков тренер сега и којзнае кога пак.

Добро, соочи се со фактот дека повеќе од 2 години нема да седи таму, а ништо чудно и по оваа година да си замине поради тоа што '' многу зборел '', чим еден Дел Боске беше тргнат од Реал а потоа и Капело, едноставно, некои грешки никогаш нема да се научат.
Така да максимално искористете си го овој период со него :), ваков тренер сега и којзнае кога пак.

Абе тоа беше муабетот со линкот од АС ама дечкото чим виде мадридски весник мислеше демант е и ми прати линк со фраерско смајли, нит прочита шо има по дифолт ми го прати линкот, нема везе, мене не ми е нешо спешл мурињо, незнам шо сте запнале сите по него ко дедо госпо да е. Добар е, ама до толку не, и во интер да беше годинава хаваријата немаше да биде помала, океј поблага ќе беше ама пак немаше да биде прв.

Тоа незнам како би можел да го знаеш, дека немал да биде прв, еве ја викам убедливо прв ке беше, исто му доаѓа, не би можел да знаеш, освен ако си и ти 1 од оние кои се убедени дека и со Мурињо немаше да се тепаат Бреша, Лече, Болоња, Киево, Сампдорија, Јуве и тн и тн ...
Тоа е више '' што би било кога би било '' ситуација, и стварно незнам со кој памет ја терате, ко оној од погоре што навива за Ливерпул.

Не е луд Морати бе дечки,гледате дека нема идеален тренер во моментов кој би седнал на клупата на Интер и затоа Морати размислува само на кратко решение на клупата а тоа е да ја заврши сезоната со тој тренер! Дали ке биде Леонардо,Зенга,Фиго или Барези не е толку битно бидејки секако ке биде отпуштен на лето освен ако не дојде до финале лш и освои калчо лига,гледам се чудите какви тренери бира епа ај кажете кој е подобар од овие а секако да е слободен? ОДГОВОРОТ Е НЕМА ТАКОВ!!!

6366117660.jpg

Еве го новиот тренер на Интер...бар јас сакам да дојде,а немам ништо против и Леонардо да дојде :)

Не е луд Морати бе дечки,гледате дека нема идеален тренер во моментов кој би седнал на клупата на Интер и затоа Морати размислува само на кратко решение на клупата а тоа е да ја заврши сезоната со тој тренер! Дали ке биде Леонардо,Зенга,Фиго или Барези не е толку битно бидејки секако ке биде отпуштен на лето освен ако не дојде до финале лш и освои калчо лига,гледам се чудите какви тренери бира епа ај кажете кој е подобар од овие а секако да е слободен?

Zosto se pravite kao demek Morati vi se javuva da vi kaze se? Dosta veke so vakvite izjavi (boldiranoto ti e KRAJ), a posle odma da si udrite so ploca vcelo (sinoto).

Demek kazuvas deka so sigurnost e edno, za posle vo ista recenica da si reces deka, ama ne e sigurno dali ke go izbrka ako ovoj osvoi se.

Ustvari jas zaboraviv, izvini, loto e ova, pa ke cekame da nagagjame.

Zosto se pravite kao demek Morati vi se javuva da vi kaze se? Dosta veke so vakvite izjavi (boldiranoto ti e KRAJ), a posle odma da si udrite so ploca vcelo (sinoto).

Demek kazuvas deka so sigurnost e edno, za posle vo ista recenica da si reces deka, ama ne e sigurno dali ke go izbrka ako ovoj osvoi se.

Јас убаво ти напишав дека Морати ке бара добар тренер на лето бидејки сега нема таков,сега бара само привремено решение до крајот на сезоната колку само да го избрка Бенитез кој го униши угледот на клубот! Ја реков ако имате добар тренер во моментов кажете,еве ти како паметен кажи некој таков?

Па така беше со Манчини бе Крејзи, Манчини да имаше успех во ЛШ Мур никад нема да седнеше на клупата на Интер, значи зборам за последната година на Манчини тука, кога Мурињо сеуште беше достапен. Незнам сега зашто ти е чудно ова во ситуација кога Морати запнал за Гвардиола кој искрено, не ми е по ќејф за Интер, други се условите во Барса а други се тука.
Незнам, за очекувањата од новиот тренер, кој и да е, ја се изјаснив одамна, неможам да го потам сеа за титула и слично во една ваква ситуација на дестабилизиран тим и тим кој заостанува многу на табела, не у моментов. Ако наредниот тренер не извади од овие гомна, ако влезе во трка за титулата браво за него, ќе добие некаква смисла оваа сезона, а па уште по некоја луда веројатност и го освои скудетото, капа доле - ситуација.

Затоа и реков пред некој ден, во премногу глупа ситуација е Морати поради фактот што се фатил за Гвардиола и во иднина има желба да го донесе во тимот, затоа и Рафа доби договор на 2 години со клаузула за отпуштање по една сезона, си оставаше газдава простор за типот од Каталонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom