Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку ми е криво што го изгубивме Касано ауу :nerv:

П.С Исто и моја желба е Шалке да се падне денес...

Колку ми е криво што го изгубивме Касано ауу :nerv:

П.С Исто и моја желба е Шалке да се падне денес...

Сите имаме желба некој послаб , ама ко за инат ќе ни паднат Барса , Реал или Манчестер
А за Касано и мене ми е многу криво , како ќе се уклопеше на место на Гоче , топоини ќе се беше , али јбг , нашиве нејќат ни мамец да фрлат

--- надополнето ---

Sneijder 45 дена во корнер...

Не ми е толку страв , зашо Деки е у страшно форма , така да имаме соодветна замена

После Шалке и Шахтјор - најдобра варијанта... Бар според мене.

Иако не ни мења нешто посебно, дека и така и така летаме надвор сега, или рунда покасно :)

Повторно со Баерн..но овој пат момците од баварија ќе ги пречекаме со сокче и крофни ако остани Бенитез на клупата до тогаш...шала на страна ќе биде тежок натпревар и ќе има голема битка на теренот од двете страни ..само да бидат здрави сите играчи од двете екипи за да гледаме барем добар фудбал, а не да игра само една екипа..дефинитивно многу подобар избор за нас е Баерн отколку Барселона или Мадрид..како и да е шансите според мене за понатаму се 50-50 па кој сака нека прави споредби за екипите како и да ја свртите тука сме некаде со квалитетот..е сега можеби германците ќе бидат повеќе мотивирани од нас поради тоа што ќе бараат одмазда за поразот во финалето но сепак како фан на Интер се надевам дека Баерн ќе биде емилиниран и ќе го гледаме нашиот тим во 1/4..но до февруари/март здравје...!

^^ И тоа што викаш ...
Во моментов не се знае кој е во полоша форма, дали Интер или Баерн, коин флип ситуација е ова според мене, 50-50 шанси и за едни и за други, мада, ако се истемпира некаква форма до тој дуел, против таа шашма одбрана на Баерн, верувам дека Интер може да направи прогрес понатака, без разлика што Робен им се враќа, одбраната им е убедливо најлошата карика во тој тим ( хорор се ала Рафа ), и Милито-Снајди-Ето па и Маикон у топ форма и воала, го имаат потребниот рецепт за успех.

Нејсе, далеку ке биде ова од одмазда за она лани во случај они да поминат, начекав нешто вакво деновиве на форум дур ги пишуваа желбите за нивни иден противник на фан клубот, сепак, победа во финале си е победа у финале, уникат. :)

^^ Тоа малку потешко :smir: Ама натпревар со многу драж во скеој случај.

Интер ќе влезат многу ослабени во овој двомеч - Дрводелис и Даниела нема да им играат :pipi:

Спортски поздрави па се гледаме кога ќе дојде времето за нова пресметка :salut:

71059a71692e569cb0800ae80b525b71-39889-1292586225.jpeg

Иам добро искуство со швабиве од Мадрид, одлични односи имаа таму германците и италијанците, ке видиме во случај да се собираме ние на што ке сме, овој Бобан е само сумљив, се има закачено со 80% од фан клубов тука. :pishtoldz

^^ Тоа малку потешко :smir: Ама натпревар со многу драж во скеој случај.

Интер ќе влезат многу ослабени во овој двомеч - Дрводелис и Даниела нема да им играат :pipi:

Спортски поздрави па се гледаме кога ќе дојде времето за нова пресметка :salut:

Другар не бидете дотолку сигурни дека ќе одите понатаму бидејќи во овој натпревар нема ниту една доминатна екипа и до февруари работите можат многу да се сменат..можеби утре ќе му падни авионот(не дај боже) на една од екипите и што направивме тогаш???..ако Интер игра со цел состав со Милито-Ето-Пандев-Снајдер-Мајкон-мота мислиш дека Баерн ќе помини туку така...ништо не се знае дотогаш бидејќи има уште многу време..спортски поздрав и до вас!

--- надополнето ---

овој Бобан е само сумљив, се има закачено со 80% од фан клубов тука. :pishtoldz

Јас живеам со Бобан нема гаље..:smir:

^^ Не дочита до крај што пишав а? Заебанцијата беше на наша сметка.:smir:

--- надополнето ---

71059a71692e569cb0800ae80b525b71-39889-1292586225.jpeg

Иам добро искуство со швабиве од Мадрид, одлични односи имаа таму германците и италијанците, ке видиме во случај да се собираме ние на што ке сме, овој Бобан е само сумљив, се има закачено со 80% од фан клубов тука. :pishtoldz

Ќе го држиме неговиот идентитет во најголема тајност за да нема инциденти :pos2:

--- надополнето ---

Другар не бидете дотолку сигурни дека ќе одите понатаму бидејќи во овој натпревар нема ниту една доминатна екипа и до февруари работите можат многу да се сменат..можеби утре ќе му падни авионот(не дај боже) на една од екипите и што направивме тогаш???..ако Интер игра со цел состав со Милито-Ето-Пандев-Снајдер-Мајкон-мота мислиш дека Баерн ќе помини туку така...ништо не се знае дотогаш бидејќи има уште многу време..спортски поздрав и до вас!

--- надополнето ---

Јас живеам со Бобан нема гаље..:smir:

Ееех... пропадна тајниот идентитет :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom