Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Капело би бил бетер од Крофната, или тоа не е можно?![]()
Нема шанси да биде бетер од Крофнето... :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Капело би бил бетер од Крофната, или тоа не е можно?![]()
mislis VITRINITEФОРЦА ИНТЕР !!!!!!!!!!! НЕМА ОТКЖУВАЊЕ !!! ОВОЈ ТРОФЕЈ НИ ФАЛИ ВО ТРИБИНИТЕ
Кој датум играме и од колку саат поточно? Посеизгледа пак со стримови ке си имаме работа ..![]()
Хаха
"Ќе му дадам на дечко ми кога Милан ќе освои титула"-Рече таа и стана курва"
Еве што се врти по фејсбуков![]()
Ова ми е некако нонсенсе т.е. не ми свиѓа...чим станала курва значи се изе*ала со кого стигнала.. why?.. неможела да чека повеќе Милан да освои титула па дечко и да ја изе*е :uvo:
Работата е шо цел фан клуб на Милан на ФБ го лајкналКако си наоѓаат логика самите у вицовите за нив![]()
Стисни unlike таму, срамота е да стаиш лајк на страна водена од такви луѓеРаботата е шо цел фан клуб на Милан на ФБ го лајкнал
Ќе дојде пролет, ќе затопли...Eve kako mozat da ni ja zatvorat muckata milanezite
![]()
Јас знам за еден виц сличен на овој горе, а гласи: "Ќе му дадам на дечкото кога Милан ќе освои титула" - рече таа и умре невина:smir:
Братов има освоено Player of The Year во АвстралијаSeongnam Ilhwa's Sasa Ognenovski: We Can Give Inter A Difficult Match
До кај стигна работава квази македонци почнаа да се пуваат![]()
kade kade poveke zasluzuvaat drugi igraciсеа ќе освои милан награда, поточно роналдињо. бидоне д оро, може ќе фане еднo blowjob дечкото![]()