Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.393
- Поени од реакции
- 64.053
Охохооо... Тоа ни Дедо Мраз во коалиција со Господ и Кристофер Нолан не го може...Пасторето,Хамшик![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Охохооо... Тоа ни Дедо Мраз во коалиција со Господ и Кристофер Нолан не го може...Пасторето,Хамшик![]()

Охохооо... Тоа ни Дедо Мраз во коалиција со Господ и Кристофер Нолан не го може...![]()

)аНе бе аман, ја сакам да слушам вакви имиња, ама реалноста е дека во јануари ќе чуеме:
- Ние сме тим со многу шампиони
- Рафа е одличен тренер само није му сезона (к-15)
- Па ондак пари се немало, светска криза и то...
Иначе лани мислам дека пола фан-клуб го испишавме за Хамшик ама што дека... Еве и сега Касано е џабе, абер немаат да тргнат по човекот саглам. Не знам шо ќе се прајт вака...

Секоја чест на Барса одиграа совршен натпревар, ама сеуште немате доволно играчи. Прво и основно ви требаат двајца стопери, на Карваљо му помина времето а Пепе неодоливо ме потсеќа на Грешко. Ви треба и еден напаѓач пошто Бензема е камен невиден, отсекогаш бил и секогаш ќе биде. Јест дека е резерва ама мора да се има комплет 4 напаѓачи. Другото е ОК, Мурињо го средува тимот, и со Интер му требаше година дена и некои трансфери додека проработе машината. Ќе биде.а
А ние што да кажеме имаме играчи имаме тренер....ама Барса пак не протресе![]()

Мареска може да дојде, беспари е. Не ми текнува на друг играч кој е без клуб или пак е пред истекување на договорот, може да го собереме.Не бе аман, ја сакам да слушам вакви имиња, ама реалноста е дека во јануари ќе чуеме:
- Ние сме тим со многу шампиони
- Рафа е одличен тренер само није му сезона (к-15)
- Па ондак пари се немало, светска криза и то...
Иначе лани мислам дека пола фан-клуб го испишавме за Хамшик ама што дека... Еве и сега Касано е џабе, абер немаат да тргнат по човекот саглам. Не знам шо ќе се прајт вака...
Секој играч што сака да дојде во Интер треба да исполнува два услови:
1. Да биде џабе
2. Никој друг да не го сака
fcInterNews напиша:Inter will do everything to convince the Genoa to give Andrew Frogley

Еј,не вреѓај!Samo za IoSono
@Strafceniger, ubavo mu pravat na Snajder, koga go nema Milito vo taa lista ne znam zosto Snajder ocekuva da bide.

abe potsvesno toa, najozbilno 
, Taiwo(8-11m), (call me crazy) Fabregas(20m+Zhulione), Hamsik (18-25m), Jesus Navas (15-20m), Viviano (15-20m), Kasano (free) i uste nekoja investicija za nekoj mlad defanzivec.
,се е океј (посебно Таиво,мојот омилен лев бек.. браво,браво
) само малце претера,неможе и Хамшик и Фабрегас.Како ќе играме,со Снајдер,Хамшик и Фабрегас у средина? Еден од нив е доволно..
15 novi igraci donesoa 
, Viviano, se prva generacija od tie igraci, se ceka na Destro da se pokaze i Kasano ako pristigne.
, znaci trojcava gi biva i za CM, i za AM, a dodusa i za LCM/RCM ili pak LAM/RAM, kade sto trojcata non stop rotiraat a protivnicite osven kur da jadat, nisto nema da mozad da pravat, ama za ova treba ovie tri igraci da ziveat vo ista kuka celo vreme za da mozat da se citat eden so drug
meh, sonovi