Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja само да си се самоцитирам од вчера, нешто што го пишав пред мечот откако го видов составотPozicijata koja ja igrase Sule ti e nesto kao LWB samo sto ne odi do kraj napred, i ne se vraka do kraj nazad, FAIL.
Ова колку да доловам само Рафа колку е предвидлив, колку лесно може да се насети она што следува по негов FAIL потег.Значи ( се надевам ) формацијата која Бенитез ја смени при 0-1 со Парма, кога Занети од бек отиде во средина а Сантон се врати на својата позиција, односно, 4-3-2-1, е сега ако Мунтари игра ко крило пак, ондак фино лепо гасам тв и по саат време ке пуштам Телма колку да видам со колкава разлика губи Интер ...
Добра идеја.Ќе дадеме едно 30м за Кака,Снајдер ќе го ставиме на клупа а стопер и напаѓач(и) немора да купиме... :wink:
Алал нека ти е за статијава, видете кои работи се набројани ( а истата е напишана Јануари годинава ) и само разлистајте ги нашиве муабети овде на темава :http://www.caughtoffside.com/2010/0...nitez-must-leave-liverpool-football-club-now/
Една статија зошто крофнево ваш треба да го напушти Ливерпул (постара малку наравно) ама верувам доста работи ќе се совпаднат и со вашите мислења (зошто треба да го напушти Интер) :smir:
Одмаздата на Рафа и Бенеамата ќе биде страшна Џену, ќе зажалиш
Сори Воловиц бт ајм вит Џену он дис уан
Секако не го земаме, чекаме нешто гратис од Дедо Мраз.Кака се врати од повредата. Почна со трчање и опоравување. Но лоши вести(за вас) Мур изјави дека тој ќе биде неговото најголемо засилување во зимскиот преоден рок. Плус сега како се повреди Игуаин се направи место за него во тимот евентуално ако не се донесе некој напаѓач.
Секако не го земаме, чекаме нешто гратис од Дедо Мраз.