Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Без провокација или било што реално како Јуве што беа лани изгледа Интер ќе е оваа година ама баш исто. Лани Јуве имаше над 50 повреди во текот на целата сезона и тоа 95% од повредите беа истегнување на мускул :tapp: Оваа одина како што гледам исто ви се случува и вам...
не треси зелени бе,вие лани бевте мизерии со комплетен состав,а и годинава не сте далеку од лани. Искрено Интер е во лоша состојба со повредените.

Ви реков педерски стил има нема брзина детево ... Ми се гади од овој Интер !

не треси зелени бе,вие лани бевте мизерии со комплетен состав,а и годинава не сте далеку од лани. Искрено Интер е во лоша состојба со повредените.
A ти па побрзај да им го излижеш чмарот!!!
Исти кур се повредите на Јуве лани и Интер сезонава. Против тоа една екипа не може:toe:

А Јувентус беше очаен од што така сакаа играчите а?
Па јуве лани имаше повреди = Интер + Милан

Затоа ти не треси зелени. Изгледа немаш појма лани каков проблем имаше јуве со повреди. Па преку сила 2 натпревари играше со ист состав, освен првите 6-7 кола од сезоната.

сеќаам вечер пандев ќе се запише у листата на стрелци.

та та та тааааам.
ме потсеќа како порано додека игравме со лацио. Интер да тепа 2-1 пандев да даде гол за лацио. xD

Абе ти не треси зелени еве ти линк можиш да провериш;)

убав гол даде пандев???
барем за него да ми е кеиф :/

Дечко освен милан другите екипи ги гледаш? Јуве минатата сезона не изигра 1 натпревар со комплетен состав ако те интересира баш. И ај шетај сега и :drk: На победата на Лацио :pos:

Кога треба да погодиме, тогаш промашуваме, јбг...

А кај виде судијата фаул само он знае, убаво му објасни Мота... Како и да е, заслужена победа на Лацио.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom