- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.384
- Поени од реакции
- 15.718
А каква врска има Ранокиа со муабетов наш бе?Дај боже да го купиме Ранокиа.. уште у Јануари...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А каква врска има Ранокиа со муабетов наш бе?Дај боже да го купиме Ранокиа.. уште у Јануари...

ВАКВА! :tv:Заборавив дека немаш пристап до сите информации од Италија
Него, кога сме кај информациите, слушам ќе сме купувале некој Фрог? :tv:
Сигурно со IOsono ме зезате нештоВАКВА! :tv:
А бе остај го сака да се ремети а никој не го разбира што сака да каже, он мене FrogВАКВА! :tv:

Е тој ќе си има мака дури не порасне Транслејт... 
.малата Наталино
Имашр порано така еден тренер во Победа, јуниорите...иди на тренинг камен пијан, и имаш::wink:
А Крофнето сигурно му вика: Весли,изгледаш изморено.Оди истрчај 10 круга околу стадионот,ќе ти биде подобро..

toj film kaj Rafa ne.

Na Sjander sea mu se odi Ibiza, pa pocnuva vakvi spekulacii, demek indirektno mu vika i na krofneto da go pusi u Ibizatoj film kaj Rafa ne.
Nego, vistina IoSono na fcinter.com.mk pisal deka sme se zainteresirale za nekoj "Frog"![]()
![]()
Uste ova, ne pisuvajte na stranicata samo kolku da se piselo, mislam deka spekulacii od tipot na "elano vo inter" ili "trezege vo inter" samo tribalfootball.com gi pisuva.

, ne mi se veruva deka Frog napisal.

Mnogu kratok post, pa zatoa da pisam nesto. Januari 2 maksimum dvajca ni idat, sredina eden, Frog dva, ne mi se veruva deka Frog napisal.